Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (234/578) > >>

micaela:
 ;D si daca nu gasesti carnetelul?  ;D

luciamanta:

Multi dintre noi am admirat frumusetea costumelor  carnavalului  venetian.

V-ati intrebat vreodata unde sunt confectionate si cine le confectioneaza?

Iata ce am aflat eu  citind un articol:.

Aceste costume sunt confectionate de femei detinute din puscaria Giudecca aflata la periferia orasului Venetia

In fiecare an ele confectioneaza 40 de costume. Fiecare costum este o piesa unica reprezentand personajele carnavalului.

Aceste costume sunt vandute la pretul de 600 euro.

Costumele sunt admirate de turistii veniti din intreaga lume deoarece sunt de o frumusete aparte si tinand cont ca ele sunt cusute de mainile indemanatice ale acestor femei care sunt detinute pentru diverse motive: crima proxenitism sau alte fapte grave  valoarea lor creste in ochii lor.

sursa acestor informatii http://www.francetv.fr/info/la-giudecca-prison-et-atelier-des-costu...

luciamanta:

--- Citat din: micaela din Joi, 05 Aprilie 2012, 10:15 --- ;D si daca nu gasesti carnetelul?  ;D

--- Terminare citat ---
Renunt la cafea!  :) ::)

micaela:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 05 Aprilie 2012, 10:16 ---tinand cont ca ele sunt cusute de mainile indemanatice ale acestor femei care sunt detinute pentru diverse motive: crima proxenitism sau alte fapte grave  valoarea lor creste in ochii lor.

--- Terminare citat ---

straniu motiv pentru o valoare adaugata.  :o

Guesswho:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 05 Aprilie 2012, 09:57 ---
Surâd, citind titlul, unii pot gândi că zâna cea bună va avea grija de noi, zâmbete....însă nu este așa,  e doar  bagheta uitucilor....

--- Terminare citat ---

eu nu-i vad rostul acestei "minunatii"....cam fara ocupatie, nenea asta
plus ca licoarea reincalzita nu mai are acelasi gust... ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă