Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Caroline:
Mersi, Silviu, pentru ajutor: informatie folositoare pentru miercuri, la cursul de educatie ecologica, programat pentru "Scoala altfel". :coolsmiley:
In completare:
Unul dintre reprezentantii Comisiei Europene a redactat (si calculat) pret de un raport de 700 de pagini "amprenta ecologica" a omenirii pe glob. Aceasta se refera la cat consumam in rapoart cu cat ne poate oferi Pamantul, pe o perioada determinata de timp. Rezultatul este ca momentan consumam un Pamant si jumatate si mergem spre 2 x Pamant. Cum e posibil? 20% din populatia lumii (pe primul loc - SUA, apoi Europa) consuma 80% dintre resurse, in timp ce in tarile in curs de dezvoltare 80% din populatie nu are nici macar apa curenta.
In pps-ul atasat exista link-uri unde va puteti calcula "amprenta ecologica" personala, precum si sfaturi practice pentru diminuarea acesteia, chiar si la nivel individual. (Prezentarea nu o gasiti pe net, are copyright Milvus Group, eu am primit-o la un curs. Dati click pentru derulare.)
almi_gabi:
ca tot veni vorba despre consumul de energie si modalitati neconventionale de a produce energie electrica am gasit un articol despre cum o companie britanica transformă energia produsă de paşi în electricitate
placă specială care are capacitatea de a colecta energia produsă de paşi
micaela:
Jane Fonda despre batranete
http://www.ted.com/talks/lang/ro/jane_fonda_life_s_third_act.html
silviu:
AMOR interzis la Timişoara: Profesoara şi-a dat DEMISIA
vai! ce nenorocire. ar trebui arestati amandoi.
micaela:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 04 Aprilie 2012, 11:22 ---AMOR interzis la Timişoara: Profesoara şi-a dat DEMISIA
vai! ce nenorocire. ar trebui arestati amandoi.
--- Terminare citat ---
mda, vai, vai, ce urat... tanarul este "abuzat" rau...
cat de iopocrita e lumea in care traim daca o tanara poate fi pedepsita pentru asta...
in loc sa ne bucure ca se mai simte frumos...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă