Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (211/578) > >>

almi_gabi:
baieti, anvelope de iarna aveti, stergatoarele asigurate - ce ziceti si de o masina noua  ;D - cica e cam aglomerat la livrari  8)

Ferrari 458 Spider a fost lansat in Romania - Toate cele 12 unitati alocate Romaniei au fost vandute deja

varsator38:
nu-mi place{pretul :)} Gabi...in rest m-ar tenta sa conduc putin asa ceva ;)
dar ma multumesc cu masinuta mea,care tot rosie e,tot 4 roti are,si foarte grijulie...oricat m-as stradui eu sa ajung la 200km/h,nu o pot lamuri ;D...

almi_gabi:
mie mi s-a parut incredibil ca exista in Romania atatea persoane care au comandat si asteapta livrarea unei astfel de masini tocmai avand in considerare pretul  ;D
dar probabil ca daca ar avea o emblema ferrari romanii ar cumpara si trotinete la acest pret  :o
PS - bucura-te de masinuta ta rosie chiar daca nu ajunge la 200 la ora   :)

bit:
Nici nu stii cata dreptate ai, Gabi.  Lasand la o parte pe aceia care isi cumpara masini la culoare cu hainele, ca sa se asorteze, uite o chestie (halucinanta, zic eu): stiu pe cineva care plateste rata la un  Porsche Cayenne. Cu de toate pe el (full full option). Si respectivul sta cu chirie. 

silviu:
Întâlnirea care l-a doborât, la propriu, pe un tată: a cerut o prostituată şi a venit fiica lui

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă