Scrise de noi > Articolele noastre

Strada copilariei

<< < (5/23) > >>

marcutza:
casuta de la munte exista, e refacuta de ai mei, livada e aranjata. acum e cu mult mai dichisita. acum, acolo, isi petrece catalin vacanta de vara si cea pascala.

casuta bunicilor din bucuresti nu mai exista, acum sunt blocuri dar imi amintesc strada lor...plina de castani care atunci cand infloreau miroseau ..pffff...super...iar toamna cand se scuturau de fructe (castane) strada era pliinaaaa, pliinnaaa de ele - ca un covor de bilute.

almi_gabi:
super casuta de la munte
ai un loc de popas , o oaza de verdeata pentru tine si Cata.

apropo de castani ~ si eu imi aduc aminte de ei pe strada bunicilor ~ de ce oare ne distrau atat de mult  ~ ne umpleam buzunarele pana la refuz

marcutza:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 06 Aprilie 2011, 14:18 ---super casuta de la munte
ai un loc de popas , o oaza de verdeata pentru tine si Cata.

apropo de castani ~ si eu imi aduc aminte de ei pe strada bunicilor ~ de ce oare ne distrau atat de mult  ~ ne umpleam buzunarele pana la refuz
--- Terminare citat ---

din pacate sunt mari probleme cu terenul care a devenit tot mai instabil, deja este evacuat 1/2 din sat....in fine.

si duceam la scoala castane, iti amintesti ca trebuia sa ducem plante medicinale.

almi_gabi:
da, imi aduc aminte ca ne cereau tot felul de plante - musetel, castane, roscove etc

mai aveam ca tema si ierbarul ( ca m-am mai catarat prin toti copacii si am jumulit toate plantele de prin curte pentru frunze si flori ;D

si aveam gaini si catel si rasaduri de rosii si ciresi si corcodusi, si dud

eram oare mai fericiti decat copii din ziua de azi cu internet si mall-uri?

marcutza:
sunt colegi de-ai lui catalin care nu stiu de unde vine laptele, oul - nu stiu cum arata o vaca, o gaina...nu mai zic ca nu stiu ce e aia "merg la tara la bunici".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă