Autor Subiect: Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!  (Citit de 64352 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!
« Răspuns #105 : Joi, 15 Aprilie 2021, 21:26 »
Buna ziua si multumesc pentru raspuns. Scuze ca revin asa tarziu dar ma descurc mai greu cu aplicatia. Ma voi uita pe programe. Poiana Narciselor si zona le cunosc. Mi-ar fi placut Clisura Dunarii dar acolo inteleg ca exista doar cazare in duble. Incerc sa gasesc programe cu activitati usoare sau medii. Deasemenea si cele in care este asigurat transportul la destinatie (de la Bucuresti). Multumesc si o zi buna.

Bună @Caralex.
La excursia pe Clisura Dunării cazarea se face in căsuțe pentru două persoane dar poți întreba pe pagina dedicată excursiei dacă există cumva posibilitatea cazării în regim single.
 E bine însă de știut că, la modul general, cazarea se face in camere duble sau twin, sunt putine cazurile in care se pot aloca camere single, mai ales în cazul grupurilor mici.

Offline Mareea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
« Răspuns #106 : Joi, 07 Noiembrie 2024, 15:00 »
Hello, oameni frumosi!  :love: U

Desi sunt inscrisa in acest club din anul 2016, e prima data cand scriu fara a avea nevoie de informatii suplimentare legate de vreo excursie / petrecere SC.

In ultimii 3 ani am participat la cca. 30 de evenimente SC (drumetii interne, excursii externe, vizite si petreceri tematice) si pot sa afirm ca acestea au avut o evolutie fireasca, in pas cu vremurile, si ca intre membrii clubului s-au legat adevarate PRIETENII, nu GASTI.

Mai cred ca sentimentele care ii incearca pe unii nu inseamna neaparat ADEVARURI, iar cei care se simt in afara GASTII ar trebui sa se autoanalizeze in oglinda si, ulterior, sa decida unde le este locul.

Eu am descoperit membri noi minunati, veseli si de GASCA (nu-mi place cuvantul, dar l-am preluat pt ca e la moda :P) care s-au integrat in grup si au apreciat atmosfera prietenoasa si relaxata din SC.

Sa ne vedem cu bine !!!    *|*

Offline costi31

• Hero Member
  • Mesaje postate: 619
« Răspuns #107 : Sâmbătă, 09 Noiembrie 2024, 12:44 »
Gabriela dragă, suntem încă în 2024 , știu că tu vrei să vezi tot ca și mine dealtfel, dar nu poți pune presiune pe admin Gigi încă din noiembrie ce va fi în 2025 pt astea interne că ai tu program... Nu te supăra, sigur ești fata faină și vei înțelege de ce nu ai primit un răspuns , durează mult să organizezi ceva frumos , ghidușele se străduiesc să facă... Numai bine !

Offline costi31

• Hero Member
« Răspuns #108 : Sâmbătă, 09 Noiembrie 2024, 14:46 »
Cris28, această agenție face un program premium adresat unui anumit profil de călători, dar chiar și așa dacă nu ar fi , nimeni la nici o agenție din lume nu îți poate da un program complet decât în momentul în care îl ceri , suntem în Noiembrie , sunt lansate câteva , urmează și altele , sigur vei găsi ceva care să îți placă  :)

Offline costi31

• Hero Member
« Răspuns #109 : Sâmbătă, 09 Noiembrie 2024, 20:25 »
La orice agenție vei merge ești tratat cu respect dragă Cris28 , nimeni nu se supără că tu ai preferințe, cu toții ne facem vacanțele și călătoriile de weekend așa cum dorim , unii cu prieteni , alții în căutarea lor , cert este că atunci când tragi linie la final să nu fii dezamăgită și să începi să cauți din nou o altă agenție de turism.
Aici se oferă doar un grup de prieteni !
Sper să faci parte din el macar o dată, după vii cu comentarii și altele , aici nu mulțimea face diferența...sper să înțelegi !

Offline costi31

• Hero Member
« Răspuns #110 : Marți, 12 Noiembrie 2024, 14:35 »
Gabriela, ai țipat atât de tare pe forumul acesta încât mă dor urechile , las-o mai moale cu curtea ta și ce vrei doar tu , știu că an de an ai pus întrebarea cu ce vacanțe se mai fac pt că ai tu un program prestabilit , eu atât mă rezum , că nu îți place ție nu știu ce ,Treaba ta!  Și îmi cer și scuze dacă te-am ofensat cu ceva ...
Apropo , tu nu ești româncă?
Eu roman sunt pe jumate '   :giggle: :)

Offline Mareea

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #111 : Joi, 14 Noiembrie 2024, 14:22 »
Sunt uimita de tonul discutiilor si limbajul folosit pe un forum adresat oamenilor civilizati, veseli, sociabili si pusi pe distractie.  ::)

Stimata doamna PGabriela, de unde si cum ati inteles ca v-am raspuns eu la vre-o intrebare ?!.....eu m-am adresat "oamenilor frumosi" care fac parte din acest minunat club si nicidecum "FRAIERILOR" printre care va numarati dvs (mi-am permis sa va citez, pt ca nu va cunosc personal). Afla ca lumea nu incepe si nu se termina cu tine, si ca pe acest forum poate sa scrie orice membru al clubului.

Altfel, iti doresc vacante minunate cu oameni asemenea tie!!!

Offline Mareea

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #112 : Joi, 14 Noiembrie 2024, 14:31 »
Apropos, topicul acestei pagini este "Ai inteles conceptul Singles Camp ?" :P ....pentru excursii exista o pagina dedicata  *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #113 : Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024, 16:09 »
PGabriela, la inceput efectiv nu am inteles ce doresti, apoi am vrut sa vad ce e cu supararea ta, apoi te-am lasat sa te linistesti, acum insa vad ca porti discutia intr-un ton care nu are nimic in comun cu toleranta verbala. Ai mai avut in timp cate o "suparare" de asta, dar acum vad ca s-a amplificat si nu am cum s-o mai tolerez aici. Pentru ca nu te regasesti intr-un profil, asta nu inseamna ca trebuie sa etichetezi pe cei care sunt veseli si deschisi. Nu am timp de explicatii, nici de discutii, ma cunosti si intuiesti decizia. Lucrurile erau oricum simple, daca ceva nu-ti place, atunci nu-l mai urmari, nu-l mai astepta, nu-l mai dori.

Te-am deconectat de la conturile de pe forum, site, newsletter. Pentru actiunea la care esti inscrisa, cea de Revelion Lotrioara, o sa primesti banii inapoi si o sa eliberam locul. O persoana care si-a pierdut calitatea de membru SC nu mai poate participa la excursiile si evenimentele pe care le organizeaza clubul. Trimite pe Email office@bonvoyagesibiu.ro contul in care agentia sa-ti vireze banii inapoi.

La fel am procedat si cu cris28, nu avea nici un sens sa mai stai pe aici daca ai pareri din astea. Cristian, nu erai nou asa cum spuneai aici, ai avut participari, si nu trebuia sa te faci ca nu intelegi ce inseamna Singles Camp. Nici care este diferenta dintre noi si agentiile turistice comerciale, nici ce inseamna premium cu adevarat. Orice persoana care a calatorit in grup poate sau ar trebui sa faca diferenta. Ai probabil si tu, la fel ca Gabriela, supararile tale personale, care nu au cum sa vina din Singles Camp. Pentru a nu va conecta cu ce e aici, prefer sa va recomand amandurora alte comunitati, agentii, forme de calatorie. Aici vin oameni faini, veseli, deschisi, sociabili care inteleg si apreciaza conceptul de vacante si evenimente pentru persoane single. Si nu in ultimul rand efortul nostru organizatoric.

Imi cer scuze celor care au participat la discutie pentru tonul Gabrielei si pentru ca nu am intervenit imediat. Am sters mesajele care nu aveau legatura cu ceea ce se discuta aici, nici cu felul in care se vorbeste aici. Mareea si Costi31,  :flori:

Offline Mareea

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #114 : Miercuri, 20 Noiembrie 2024, 14:19 »
Multumesc, Gigi!  :smitten:....si multumesc membrilor SC care au inteles conceptul !  :smitten: