Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!
Marinescu Dorina:
Buna ziua!
As vrea sa va intreb, referitor la excursia organizata in vara 2020, la Valea lui Liman, daca pot sa vin doar la cazare, eu locuiesc in Deva, deci nu ar avea sens sa merg in Bucuresti sau in Timisoara, pentru a ajunge la pensiunea aleasa pentru cazare.
Va multumesc,
Dorina
krondia:
Bună Dorina, la excursia din Timiș nu se asigură transportul, se merge pe cont propriu direct la pensiune.
Cel mai bine scrie și pe firul de discuție destinat acțiunii, poate mai sunt și alte persoane din Deva sau împrejurimi și puteți merge împreună.
Vali14:
Buna ziua,
M-am inscris pentru excursia din data de 4-8 iunie, Maramures, plai cu dor.
Vreau sa platesc ultima rata+ sumele care nu sunt incluse(transport pana la destinatie, transport zonal, intrari la obiective, etc)
Va rog sa-mi comunicati cat trebuie sa mai achit.
Ultima rata, este in valoare de 330 Ron.
Voi mai achita 50 de ron pentru transport zonal, dar pentru transport pana la destinatie, nu stiu cat sa achit.
Sunt din Bucuresti, iar daca pot alege, mi-ar placea sa merg pe ruta Bucuresi-Pitesti( plecare de la benzinaria Mol Pacii.
Mocanica si intrarile la obiective, le platesc tot la ultima rata? Cat voi achita?
Multumesc,
Vali
ioana.schiop:
as dori si eu sa intreb pentru cei care nu pot ajunge la Bucuresti cu usurinta cum se procedeaza de obicei? Sunt de exemplu alti membrii din Timisoara si am putea calatori impreuna sau excursiile sunt flexibile si as putea zbura si din Budapesta de exemplu?
sper sa nu incalc regula ‘ fara nevoi speciale’ :)
krondia:
--- Citat din: Vali14 din Sâmbătă, 29 Februarie 2020, 10:29 ---Buna ziua,
M-am inscris pentru excursia din data de 4-8 iunie, Maramures, plai cu dor.
Vreau sa platesc ultima rata+ sumele care nu sunt incluse(transport pana la destinatie, transport zonal, intrari la obiective, etc)
Va rog sa-mi comunicati cat trebuie sa mai achit.
Ultima rata, este in valoare de 330 Ron.
Voi mai achita 50 de ron pentru transport zonal, dar pentru transport pana la destinatie, nu stiu cat sa achit.
Sunt din Bucuresti, iar daca pot alege, mi-ar placea sa merg pe ruta Bucuresi-Pitesti( plecare de la benzinaria Mol Pacii.
Mocanica si intrarile la obiective, le platesc tot la ultima rata? Cat voi achita?
Multumesc,
Vali
--- Terminare citat ---
Buna Vali,
Raspunsul la intrebarea ta se gaseste in prezentarea excursiei Maramures, plai cu dor, care are loc in perioada 16-20 iunie:
Inscrierea la transport se va face DOAR aici pe forum, dupa plata avansului, pe listele pe care le deschidem cu 2 luni inainte de plecarea in excursie Plata transportului se va face in contul agentiei la ultima rata a excursiei. Cei care au sa urce pe traseu, folosind conexiunea la una dintre rute, vor achita proportional cu km parcursi. Tarifele de transport functie de locul de imbarcare sunt prezentate mai jos:
Imbarcare din Bucuresti, Iasi 200 lei
Imbarcare din Brasov, Tg Mures 150 lei
Plecari din Valcea, Sibiu 130 lei
Plecari din Alba Iulia, Turda, Cluj 120 lei
Firul de discutie dedicat excursiei il gasesti urmand acest link:
https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3137.0.html
Acolo vei vedea ce se posteaza legat de actiunea care te intereseaza si tot acolo poti discuta cu participantii la excursie.
Pe aceasta pagina unde ai scris acum sunt foarte mici sansele sa iti raspunda cineva, fiind un subiect de interes general.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă