Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!
TORICOSU:
--- Citat din: admin din Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 19:51 ---
In Bucuresti insa se intalnesc deja mai multe grupulete, cum sunt convins ca se intampla si in multe alte orase. Asta insa iese din sfera mea si a proiectului si nu as putea sa te directionez spre un astfel de grup. Forumul insa si pentru asta este, pt comunicare si pt stabilirea unor intalniri de grup local.
--- Terminare citat ---
Buna ziua, daca nu sunt indiscret.
Unde se intalnesc cei din Bucuresti ? nu-i gasesc pe nicaieri.... au alt forum, blog, etc ?
Va rog daca se poate....."o poteca" mi-ar fi de ajutor.
admin:
Nu exista un loc anume in care se intalnesc. Isi organizeaza iesirile functie de disponibilitatile lor de grup. La sectiunea de club care inca nu o vezi pt ca nu ai 50 de postari, o sa poti vedea toate dialogurile lor pe tema locului in care se intalnesc in week-end. Nu exista un alt forum sau blog, totul se petrece aici pe forumul acesta, Singles Camp.
Stiu ca esti nerabdator, sa vezi despre ce este vorba, vad dupa postari; intamplator azi stau mai mult pe forum pentru ca lucrez la niste articole si te-am vazut pe mai multe subforumului. Scrii bine si cu siguranta deja esti citit de mai multa lume. De fapt si asta este scopul celor 50 de postari, lumea sa-si dea seama din virtual cu cine se va intalni in real. Si pentru a evita surprize, citesc ce se scrie....
TORICOSU:
Mersi, am inteles .
nicola.elena.79:
Buna ziua,
am inteles perfect conceptul de Singles Camp ! Sunt de mai mult timp inscrisa in aceasta comunitate si acum consider ca a venit momentul sa devin un membru activ al acestei comunitati. In primul rand felicitari celor care au dezvoltat acest concept ! Si acum sa incep cu o marturisire : eu sunt ceea ce se cheama nici cal nici magar !! Traiesc in "uniune consensuala" cu un domn de cca. 17 ani ! Relatia noastra este foarte buna asa cum este, am reusit sa ajungem la un echilibru......avem o relatie administrativa perfecta dar suntem firi total diferite. In fiecare an petrecem aceleasi concedii anoste in acelasi loc : avem o cabana construita la comun cu fratii lui in Harghita, Izvoarele. Este frumos si acolo, lui ii place si nu vrea sa mearga in alta parte...dar mie mi s-a acrit. Eu una as mai merge si in alte locuri si ca sa nu lungesc prea mult introducerea : eu cu acest statut am voie sa merg in excursii cu voi ?.........daca DA, va multumesc anticipat..............daca NU, imi pare nespus de rau.
lucian75:
un echilibru perfect ar fi trebuit dupa parerea mea umila sa fie cand partenerul este atent si grijuliu si la ce doreste cealalta jumatate,care lasa orgoliul la o parte si merge si in alta parte unde doreste partenerul chiar daca nu se incadreaza in sfera activitatilor lui agreeate.ce echilibru poate fi cand constrangi partenerul sa faca mereu acelasi lucru doar datorita faptului ca iti face tie placere...nu ar trebui sa fie loc si ptr putin compromis?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă