Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!

<< < (7/24) > >>

mihaela toma:
Buna ziua! BINE V-AM GASIT. Pt revelion la Govora, cine mai pleaca din Pitesti?

Lavy:

--- Citat din: mihaela toma din Duminică, 11 Decembrie 2016, 10:34 ---Buna ziua! BINE V-AM GASIT. Pt revelion la Govora, cine mai pleaca din Pitesti?

--- Terminare citat ---

Buna Mihaela :)
Bine ai venit!
Intrebarea ta o poti adresa aici : http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2327.0.html ...si tot aici o sa primesti si raspuns - sa-ti activezi optiunea "Notifica-ma"

P.S Intrebarile legate de o anumita actiune se adreseaza pe forum in topicul actiunii respective.Sa ai grija ca in acel topic dupa ce ai adresat o intrebare sa activezi optiunea "Notifica-ma" asa poti sa vezi cind si daca iti raspunde cineva la intrebare  :)

Helsing001:
Salut,

Numele meu este Gabriel si sunt nou pe aici.
Sper sa nu pun o intrebare nepotrivita, insa as dori sa stiu daca exista o categorie de varsta pentru care se potrivesc mai bine actiunile singles camp.
Eu am 27 de ani, exista membri in jurul acestei varste la actiuni?

Ideea mi se pare una foarte buna, din pacate majoritatea prietenilor mei nu isi permit sa plece in vacante in afara tarii astfel ca as fi interesat de circuitele oferite de voi si de posibilitatea de a cunoaste oameni noi - si da, sunt single  :)

almi_gabi:
Bine ai venit Gabriel!
Excursiile organizate de Singles Camp nu se fac pe categorii de varsta. Poti participa la oricare dintre ele.
In marea majoritate ele au o prezentare in care regasesti datele de care ai nevoie pentru a stii daca o actiune ti se potriveste si programul acesteia.
Asa ca depinde de tine la care dintre ele vei participa.  :)

adryyandc:
Salut!

Care este varsta celor care vin in SinglesCamp?

cu bine,
Adrian

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă