Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!

<< < (5/24) > >>

wonderland:

--- Citat din: Rentzi din Miercuri, 11 Iunie 2014, 10:52 ---  :blush: Tocmai am citit pe la inceputul acestui topic ca dupa ce treci de 50 de postari se intampla ceva.... un fel de minune... sau primesti un premiu... sau ceva clubing... Mai stie cineva, mai este valabil ?  ^-^

--- Terminare citat ---

Nu mai este! Esti premiat de la prima postare cu bucuria de a descoperi oameni interesanti si oportunitati inedite pentru vacantele  in care pleci de acasa de unul singur :applause:

MayaS:
Ziua buna...am si eu o intrebare:exista limita de varsta in actiunile de aici....eu am 48 de ani si nu am indraznit sa ma inscriu la vreuna...

admin:
Nu MayaS, nu exista nici o limita de varsta.. :) Sunt foarte multi in jurul varstei pe care o ai...Deci ...curaj!  *|*

Marga:
Buna tuturor! Întrucât nu sunt familiarizata inca cu utilizarea corecta a sitului, fac doar o încercare de comunicare. Daca-mi si reuseste, voi vedea curând.

Marga:
Se pare ca mi-a ieșit! Spre rusinea mea, foarte greu imi dau seama de cum se utilizează situl (cum pot comunica cu ceilalți membrii, cum vad postările altora, etc. Sper sa ma lămuresc curând.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă