PGabriela, la inceput efectiv nu am inteles ce doresti, apoi am vrut sa vad ce e cu supararea ta, apoi te-am lasat sa te linistesti, acum insa vad ca porti discutia intr-un ton care nu are nimic in comun cu toleranta verbala. Ai mai avut in timp cate o "suparare" de asta, dar acum vad ca s-a amplificat si nu am cum s-o mai tolerez aici. Pentru ca nu te regasesti intr-un profil, asta nu inseamna ca trebuie sa etichetezi pe cei care sunt veseli si deschisi. Nu am timp de explicatii, nici de discutii, ma cunosti si intuiesti decizia. Lucrurile erau oricum simple, daca ceva nu-ti place, atunci nu-l mai urmari, nu-l mai astepta, nu-l mai dori.
Te-am deconectat de la conturile de pe forum, site, newsletter. Pentru actiunea la care esti inscrisa, cea de Revelion Lotrioara, o sa primesti banii inapoi si o sa eliberam locul. O persoana care si-a pierdut calitatea de membru SC nu mai poate participa la excursiile si evenimentele pe care le organizeaza clubul. Trimite pe Email office@bonvoyagesibiu.ro contul in care agentia sa-ti vireze banii inapoi.
La fel am procedat si cu cris28, nu avea nici un sens sa mai stai pe aici daca ai pareri din astea. Cristian, nu erai nou asa cum spuneai aici, ai avut participari, si nu trebuia sa te faci ca nu intelegi ce inseamna Singles Camp. Nici care este diferenta dintre noi si agentiile turistice comerciale, nici ce inseamna premium cu adevarat. Orice persoana care a calatorit in grup poate sau ar trebui sa faca diferenta. Ai probabil si tu, la fel ca Gabriela, supararile tale personale, care nu au cum sa vina din Singles Camp. Pentru a nu va conecta cu ce e aici, prefer sa va recomand amandurora alte comunitati, agentii, forme de calatorie. Aici vin oameni faini, veseli, deschisi, sociabili care inteleg si apreciaza conceptul de vacante si evenimente pentru persoane single. Si nu in ultimul rand efortul nostru organizatoric.
Imi cer scuze celor care au participat la discutie pentru tonul Gabrielei si pentru ca nu am intervenit imediat. Am sters mesajele care nu aveau legatura cu ceea ce se discuta aici, nici cu felul in care se vorbeste aici. Mareea si Costi31,