Autor Subiect: Maxima zilei  (Citit de 421868 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Maxima zilei
« Răspuns #465 : Marți, 07 Februarie 2012, 22:30 »
probabil ca in viitorul apropiat tehnologia va rezolva si involutia fizica
foarte probabil, dar atunci va exploda problema suprapopularii planetei... si asa....

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #466 : Marți, 07 Februarie 2012, 22:36 »
si eu ma simt mai bine "in pielea mea" de pe la 40  :), dar m-as intoarce fara regret in trupul meu de la 20, cu mintea de acum (nu cu mult mai coapta, da' mai asezata).  ;D
===========
daca ar fi o astfel de posibilitate nu cred c-ar refuza cineva ;)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #467 : Miercuri, 08 Februarie 2012, 12:10 »
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.
Gabriel Marcia Jose Marquez

silviu

• Vizitator
« Răspuns #468 : Miercuri, 08 Februarie 2012, 12:17 »
===========
daca ar fi o astfel de posibilitate nu cred c-ar refuza cineva ;)
ba da. caroline.
Citat din: caroline
eu ma simt mai bine la 40 de ani decat la 30, iar cu 20 nici nu suporta comparatia... nu as vrea sa ma mai intorc la cea de atunci.

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #469 : Miercuri, 08 Februarie 2012, 13:38 »
            A fost o dată un evreu înţelept.. Şi zicea el că totul se poate reduce la ce ai în cap. Îl chema Solomon.
            După el, a venit un alt evreu înţelept. Şi zicea el că totul se poate reduce la ce ai în inimă. Îl chema Isus.
            După el, a venit un al treilea evreu înţelept. Şi zicea el că totul se poate reduce la ce ai în stomac. Îl chema Marx.
            După el, a venit un al patrulea evreu înţelept şi a zis că totul se poate reduce la ce ai între picioare. Îl chema  Freud.
            La sfârşit, a venit un alt evreu, mai înţelept decât toţi (pe nume Einstein) şi a zis: "Totul e relativ"

chiar totul e relativ??? :(

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #470 : Miercuri, 08 Februarie 2012, 19:53 »
in mare masura cred ca da, deoarece fiecare individ are propriul sistem de valori dupa care se ghideaza, nu sintem trasi la indigo

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #471 : Joi, 09 Februarie 2012, 13:04 »
si acel sistem de valori propriu fiecaruia{cu care sunt perfect de acord}este relativ?sau doar modul de interpretare al fiecaruia este relativ?
imi puneam intrebarea aceasta pentru ca,constat zilnic,in societatea in care traim,ca acest sistem de valori se degradeaza tot mai mult...poate sunt eu subiectiva,avand o anumita educatie si ghidandu-ma in viata dupa anumite principii...in speta,adevarul primeaza :)...nu prea pot intelege cum adevarul poate fi relativ...eventual pot fi diferite unghiurile din care il privesti...dar concluzia finala ar trebui sa fie aceeasi...zic eu,poate gresesc si nu imi dau seama din cauza culorii parului ;)

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #472 : Joi, 09 Februarie 2012, 18:39 »
din punctul de vedere al individului este absolut; devine relativ doar cind este privit global, luind in calcul si sistemele de valori ale celorlalti indivizi

ex: daca eu zic ca un anume obiect este alb de culoare pt mine, altul zice ca e mai galbui si altul ca deja o da intr-o tenta de gri, poti trage concluzia ca pt fiecare in parte aceea este culoarea determinata (valoare absoluta), dar privit global va fi undeva intre (o combinatie de procentaje luate in calcul de la fiecare observator)

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #473 : Joi, 09 Februarie 2012, 21:45 »
            Legile lui Murphy
       Cel care care spune ca nu se poate face ceva.
   nu ar trebui sa-l intrerupa niciodata pe cel
   care chiar intreprinde ceva.

Daca nu ar exista un ultim minut,
   nu s-ar realiza nimic.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #474 : Joi, 09 Februarie 2012, 22:45 »
Multumesc, Silviu. Vroiam sa raspund eu, dar tocmai imi picase netu' pe moment...  ;D

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #475 : Sâmbătă, 11 Februarie 2012, 16:56 »
Cand doi oameni se suie pe acelas cal, unul trebuie neaparat sa stea in spate.(Willam Shakespeare)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #476 : Duminică, 12 Februarie 2012, 02:54 »
Traim intr-un moment al istoriei in care schimbarile sunt atat de rapide incat incepem sa vedem prezentul cand deja dispare. Ronald Wilson Reagan

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #477 : Duminică, 12 Februarie 2012, 19:20 »
Janeta....maxima mea este ca "Tocmai ma gandeam la tine cand am intrat pe subiectul asta"!...chiar am avut senzatia ca te-ai evaporat! Si nu , numai tu! ;D
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #478 : Duminică, 12 Februarie 2012, 20:48 »
saru`mana frumos ca te-ai gandit la mine , balanta  ...

si ca sa nu fiu off topic :

Fericirea a trecut repede prin viata mea. Am urmat-o. Si-am adormit în bratele ei. Cand m-am trezit eram singur.
Citat de Victor Hugo

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #479 : Luni, 13 Februarie 2012, 10:37 »
„Întotdeauna este bine de ştiut când anume se termină o etapă din viaţă. Dacă insişti a te menţine în ea dincolo de timpul rezonabil, îţi vei pierde bucuria şi simţul a ceea ce se află în afara ei. Închide cicluri, sau uşi, sau capitole. Important este să le poţi închide şi să laşi în urmă momente ale vieţii, momentele care se încheie”.
Paulo Coelho