Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
NICOLAE:
... o lovitura data democratiei nu o dau numai cei care incalca legea ci si cei care stau pe margine si contempleaza la furaciuni si hoti....
micaela:
--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Iulie 2012, 11:39 ---apropos, aci ii dau dreptate dobitocului de Badea, in tara asta nu exista miscari sau partide de stanga, dreapta sau centru, exista haite de hamesiti care abia asteapta sa prade) In timp ce noi credem ca unii (sau altii) sunt rai (sau buni), ei cu totii (sau in majoritate covarsitoare, ca sa nu fiu fatalist) isi incalta baschetii aia la care ii doare de noi si ne umplu fundurile de suturi si spinarile de biruri!
--- Terminare citat ---
si am un PS. pai tu mi-l citezi pe badea, acela care oracaie din ograda lui Voiculescu?! de sefu' 'mnealui nu poate afirma ca-i "alb", ca l-ar rade si curcile conlocuitoare, asa ca da cu gaze de confuzionare si zice ca toti si toate sunt mocirla. e exact ca-n bancu cu plagiatu' si universitarii. si aici pot eu sa bag mana-n foc ca nu e deloc asa. exista universitari foarte onorabili si seriosi, desi cei "de doi lei" afirma ca "toata lumea e la fel".
NICOLAE:
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 08 Iulie 2012, 11:34 ---Au anuntat ca la asta se poate vota oriunde in tara. Vor putea vota si cei din strainatate (la ei e problema unde! daca doar la ambasada, nu si la consulate, si ei locuiesc la tz km...)
--- Terminare citat ---
....nu ma incanta asa tare ,cum vor avea evidenta ca nu s a votat de mai multe ori de catre aceeasi persoana?comunistii astia de cand au luat prima data puterea(1947) au furat;
micaela:
--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 08 Iulie 2012, 12:25 ---... o lovitura data democratiei nu o dau numai cei care incalca legea ci si cei care stau pe margine si contempleaza la furaciuni si hoti....
--- Terminare citat ---
zau ca da. in situatii dinastea indiferenta poate dauna grav...
micaela:
--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 08 Iulie 2012, 12:34 ---....nu ma incanta asa tare ,cum vor avea evidenta ca nu s a votat de mai multe ori de catre aceeasi persoana?comunistii astia de cand au luat prima data puterea(1947) au furat;
--- Terminare citat ---
UE afirma ca va monitoriza foarte atent referendumul. sa speram ca asa va fi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă