Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
NICOLAE:
--- Citat din: marian11 din Duminică, 08 Iulie 2012, 07:40 ---Spune-mi te rog cum este sa traiesti timp de 6 luni fara 25%din salariu . Ce concluzii "inteligente " a tras acest Basescu pt realitatea romaneasca 100%.Sau aceasta a fost una dintre concluziile (ocluziile ) inteligente de o logica perfecta ???
--- Terminare citat ---
Cred ca fara 25 la suta din salariu este greu sa traiesti,mai ales ca chiar si cu suta la suta este foarte greu sa traiesti in romania,dar in minciuna ,furaciune,intuneric,fara libertate ,nici macar 25 la suta nu o sa mai fie salariul;si asta o stim foarte bine de pe vremea altui comunist,care zace acum in ghencea undeva.
NICOLAE:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 08 Iulie 2012, 10:22 ---Eu am avut de-a lungul timpului colegi mai in varsta care au navigat cu el si toti mi-au spus ca este un om deosebit care tine la oamenii pe care-i are in grija. Asta era un lucru rar in flota la vremea aia cand fiecare era numai pentru el si nu stiai cu cine sa vorbesti sau in cine sa ai incredere.
Acum glumind un pic, e marinar de-al meu asa ca merg cu el pana-n panzele albe :thumbup:
--- Terminare citat ---
:) ...cel putin acum am sa uit de traditionala raca dintre ,,carcalaci'' si ,,sobolani" si am sa l sustin si eu pe toate fronturile ,including SC :).Macar de un lucru sunt sigur,nu e tradator de tara ca Ilici si ai lui.Aprops nickyblu ai brevet de cheng?ofmec1 nu se cere pe acolo,m am plictisit aici in desertul asta.
nickyblu:
Eu am brevet de third si merg pe functie de ofmec2 pe romaneste. La noi locurile sunt ocupate "pe viata" cum s-ar spune, salariul e bun dar ce-i tine cu adevarat aici e perioada scurta (8 saptamani). Nici nu s-ar putea rezista mai mult, nu se sta deloc (nava e RO-RO) si e manevra aproape non stop, iesim un pic in Marea Nordului in rest pe fluviu sau canale. Drept sa-ti spun, mie mi-e cam dor sa ma mai plictisesc prin desert ca altadata :)
On topic: "Buzunarele goale nu au tras niciodata pe nimeni inapoi. Numai capetele si inimile goale o pot face"
Norman Vincent Peale.
NICOLAE:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 08 Iulie 2012, 11:17 ---Eu am brevet de third si merg pe functie de ofmec2 pe romaneste. La noi locurile sunt ocupate "pe viata" cum s-ar spune, salariul e bun dar ce-i tine cu adevarat aici e perioada scurta (8 saptamani). Nici nu s-ar putea rezista mai mult, nu se sta deloc (nava e RO-RO) si e manevra aproape non stop, iesim un pic in Marea Nordului in rest pe fluviu sau canale. Drept sa-ti spun, mie mi-e cam dor sa ma mai plictisesc prin desert ca altadata :)
On topic: "Buzunarele goale nu au tras niciodata pe nimeni inapoi. Numai capetele si inimile goale o pot face"
Norman Vincent Peale.
--- Terminare citat ---
interesant,si eu tot ropax si ro-ro am avut in ultimii ani,da am facut si eu cateva voiaje de genul asta in aceeasi zona...
Mari_a:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 08 Iulie 2012, 10:30 ---... o sa plec ca din pusca sa ma duc la referendum.
--- Terminare citat ---
Au anuntat ca la asta se poate vota oriunde in tara. Vor putea vota si cei din strainatate (la ei e problema unde! daca doar la ambasada, nu si la consulate, si ei locuiesc la tz km...)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă