Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (184/399) > >>

bit:

--- Citat din: Caroline din Marți, 26 Iunie 2012, 22:20 ---Bre, da' mie nici prin gand nu-mi trece sa renunt la tenatatii... merge numai cand scopul scuza mijloacele.

--- Terminare citat ---
Troll. Fugi si ia o gura de apa, ca nu se prinde  :P     ;D

adda:
pai tine si de felul tau de a fi...
eu am oroare de spiritul de turma...fiecare are propriile principii dupa care se ghideaza

bit:
Asa e, Adda. Unii au caracterul mai puternic, mai calit si le e mai usor sa-si impuna...restrictii, ca sa spun asa.
Cat despre ideea cu spiritul de turma, achiesez. Ba chiar e o proba de tarie de caracter sa-ti mentii pozitia si sa nu meri cu turma cand e ceva gresit. Chiar daca se uita toata turma stramb la tine.

Caroline:

--- Citat din: bitek din Marți, 26 Iunie 2012, 22:21 ---Troll. Fugi si ia o gura de apa, ca nu se prinde  :P     ;D

--- Terminare citat ---

O gura de Pinot Noir si o tigara se pune? Ca doar sunt de post si si row... amandoua.  ;D

bit:
Io de "catnip" m-am lasat de...catva timp. Da`un Pinot negru...stii care-i treaba cu vinu`asta? Se obtine greu si se strica usor. Mie personal nu mi-a mers nici un Pinot din comert la suflet, cu exceptia unuia "de casa" de prin zona Buzaului. Oricum, sa bei (cu masura) un vin bun, nu-i pacat niciodata, io asa cred. Cat despre menta pisicii (ca sa nu zic popularul "buruiana dracului"  ;D), nu spun nimic. Ca nu-i cinstit. Am fumat, stiu cum e, ii inteleg pe fumatori. Nu le dau dreptate, insa ii inteleg.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă