Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (183/399) > >>

bit:

--- Citat din: adda din Marți, 26 Iunie 2012, 22:03 ---pai eu nu am zis ca sa faci asa...da unii au impresia ca postul presupune sa te abti de la carne , oua..etc...cand de fapt inseamna mult mai mult...atata tot...
sunt de acord cu tine in rest...

--- Terminare citat ---
Pai tocmai. Voi ne blamati (si uneori pe drept cuvant, insa doar uneori  :bully:) cand calcam "mult mai mult" in strachini. Insa greseala vine din ambele parti, in majoritatea cazurilor. Asa ca mai bine te abtii (post adica  ;D) si eviti toata dandanaua. Pai nu?

bit:

--- Citat din: Caroline din Marți, 26 Iunie 2012, 22:05 ---Bine ca nu motanu' ichtiovor.  ::)

--- Terminare citat ---
Ei, nu! Da`guppy-s frumosi, nu-s de mancat!

Caroline:
Postul ar trebui sa fie inaltator, nu umilitor. In plus, am oroare de bigoti care postesc cu gura si can vorbesc cu tine parca te-ar injura. Eu am o saptamana de cand n-am mai mancat carne si simt ca deja am mai multa energie. Tocmai pentru ca nu e post, ci pentru ca asa vreau eu.  :worship:

bit:
Absolut. Si io ma refeream la post nu neaparat in sensul strict ortodox, ci mai larg, adica a te abtine de la a face gesturi, fapte necugetate, chiar daca e la-ndemana (tentatia, cum zicea Adda).

Caroline:
Bre, da' mie nici prin gand nu-mi trece sa renunt la tenatatii... merge numai cand scopul scuza mijloacele.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă