Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (170/399) > >>

bit:
Bre, da`nu-i mai simplu de crezut ca femeia aia era chiar cine era? Adica sotia lui Francesco de Giocondo si toate cele? De ce sa cautam sensuri unde nu-s?

Caroline:

--- Citat din: bitek din Luni, 28 Mai 2012, 21:58 ---De ce sa cautam sensuri unde nu-s?

--- Terminare citat ---

Unii din aia care le cauta si le si gasesc sunt critici de arta de specialitate. O teorie este ca toate tablourile Renasterii ar fi fost concepute ca un fel de mesaje codificate prin simboluri-imagine, ale stiintelor oculte si francmasoneriei. Mie imi place sa-i urmaresc pe Discovery...  :)

micaela:

--- Citat din: Caroline din Luni, 28 Mai 2012, 22:09 ---Unii din aia care le cauta si le si gasesc sunt critici de arta de specialitate. O teorie este ca toate tablourile Renasterii ar fi fost concepute ca un fel de mesaje codificate prin simboluri-imagine, ale stiintelor oculte si francmasoneriei. Mie imi place sa-i urmaresc pe Discovery...  :)

--- Terminare citat ---
hai ca asta este o speculatie care bate campii cu gratie... :)

bit:
Io zic ca-s niste hiene care cauta sa se scoata in evidenta intr-un fel. Dap, mai zise unul deunazi ca tipa avea hipercolesterolemie. De parca ar conta. Peste 100 de ani vor fi uitati cu totii, va ramane doar Mona Lisa si zambetul ei.

E adevarat, sunt multe necunoscute, insa unele idei sunt greu de digerat. Greu de tot.

Cat despre autism...eu cred ca un fel de "hai sa dam cu pietre in ciudati". Mai intotdeauna geniile au avut probleme de comunicare cu contemporanii lor.

Si despre combaterea relativitatii: de ce n-a fost inlocuita pana acum? Poate fiindca nu are inlocuitor? O fi corecta, mai stii?

micaela:

--- Citat din: bitek din Luni, 28 Mai 2012, 22:19 ---Io zic ca-s niste hiene care cauta sa se scoata in evidenta intr-un fel. Dap, mai zise unul deunazi ca tipa avea hipercolesterolemie. De parca ar conta. Peste 100 de ani vor fi uitati cu totii, va ramane doar Mona Lisa si zambetul ei.

--- Terminare citat ---

da, si zau ca desi aveam retineri pe considerente de "pom laudat", cand l-am vazut in realitate, am fost foarte impresionata de forta acelui tablou. transmite foarte mult.
nush' de ce unii se straduiesc sa "striveasca corola de minuni a lumii", de dragul senzationalului...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă