Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Duminică, 27 Mai 2012, 23:24 ---ciufulit si cu limba scoasa, da' are dreptate. subscriu. :)
--- Terminare citat ---
tare nostima esti, mica :D
bit:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 28 Mai 2012, 20:05 ---negresit :faint:
--- Terminare citat ---
No, fii atenta: le-am scris asa, fiindca asa le-a spus omul. Exact in limba aia si in forma aia. Si am zis io ca e un mod de a arata respect (macar atata, un pic) daca il citez in original. Plus ca exista google translate. Si plus ca merita sa muncesti un pic (daca copy-paste se poate numi munca) ca sa descoperi cat de frumoase sunt expresiile, atata tot.
Lui si lui Tesla le datoram mare parte din ceea ce suntem, incepand de la mentalitate si pana la confort. Ei au fost cei mai importanti oameni din ultima suta (si ceva) de ani si au fost oamenii care au schimbat (cel mai mult si in bine!) soarta omenirii in perioada asta.
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 28 Mai 2012, 20:13 ---tare nostima esti, mica :D
--- Terminare citat ---
multumesc, guess. :) adevarul e ca atunci cand sunt nostima, sunt nostima, dar cand nu sunt nostima nu sunt deloc nostima. :D
NICOLAE:
--- Citat din: bitek din Luni, 28 Mai 2012, 20:21 ---Lui si lui Tesla le datoram mare parte din ceea ce suntem, incepand de la mentalitate si pana la confort. Ei au fost cei mai importanti oameni din ultima suta (si ceva) de ani si au fost oamenii care au schimbat (cel mai mult si in bine!) soarta omenirii in perioada asta.
--- Terminare citat ---
Nu uita de Thomas Alva Edison care a facut nu stiu cate mii de inventii,eu l asi pune inaintea lui Tesla pe care ni l asumam si noi ca fiind romano-macedonean,iar mie personal nu mi place de Einstein si nici de teoria lui ...citeam mai daunezi poate chiar pe SC ca este demolata sau aproape sa fie demolata....iar ca om dupa cum am citit chiar aici ca si trata sotia.....la revedere....
NICOLAE:
--- Citat din: micaela din Luni, 28 Mai 2012, 20:46 ---multumesc, guess. :) adevarul e ca atunci cand sunt nostima, sunt nostima, dar cand nu sunt nostima nu sunt deloc nostima. :D
--- Terminare citat ---
....mihaela in ploaie.....cu ciorapii rupti ....se vede de la o posta ca s rupti :)))) am uitat sa rad
"Ploaia este un pretext al cerului de a mai veni si el pe pamant."
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă