Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 14 Mai 2012, 18:07 ---Cu cat cunosti mai mult ceea ce iubesti, cu atat iubesti mai mult.
--- Terminare citat ---
Cat adevar... Asta e cea mai graitoare diferenta intre indragosteala si iubire. Daca atunci cand ajungi sa cunosti mai mult, iubesti tot mai putin, nu e iubire adevarata. (Am citit si eu "11 minute"... e tare). :)
almi_gabi:
--- Citat din: Monique din Luni, 14 Mai 2012, 21:03 ---"Imbatranesc si tot invat." (Eschil)
--- Terminare citat ---
de la o vreme asta cu varsta a devenit pentru mine un subiect sensibil asa ca ..... :magic:
luciamanta:
"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim, ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm." (George Bernard Show).
almi_gabi:
De ce iubim marea ? Pentru ca are marea forta de a ne face sa ne gandim la lucruri despre care ne place sa gandim.
Robert Henri
luciamanta:
--- Citat din: Caroline din Luni, 14 Mai 2012, 21:13 ---Cat adevar... Asta e cea mai graitoare diferenta intre indragosteala si iubire. Daca atunci cand ajungi sa cunosti mai mult, iubesti tot mai putin, nu e iubire adevarata. (Am citit si eu "11 minute"... e tare). :)
--- Terminare citat ---
Poate că nu e iubire adevărată, dacă ajungi să iubeşti tot mai puţin un om, pe măsură ce îl cunoşti mai mult ori poate că unii dintre noi nu putem fi îndrăgostiţi toată viaţa de aceeaşi persoană. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă