Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (148/399) > >>

dauina:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 16:09 ---Viata e ceea ce se-ntampla in timp ce planificam viitorul.

John Lennon

--- Terminare citat ---
Daca i stii ca timpul tau pe pamant este scurt, ce ai face cu ce-a mai ramas din el? Fa astazi ceva in acest sens!!!

nu stiu cine a zis, dar imi place...indeamna la...traire...

Guesswho:
Fiecare om iubeste intr-un anumit fel si are nevoie sa fie iubit intr-un anumit fel. Pot sa te iubeasca oricat de multi oameni si nu e de ajuns, dar e suficient sa te iubeasca doar unul singur exact asa cum simti tu ca ai nevoie.
Fericirea ti-o aduce persoana care te iubeste asa cum esti, fara sa-si doreasca sa te schimbe.

luciamanta:

--- Citat din: dauina din Joi, 19 Aprilie 2012, 09:27 ---Daca i stii ca timpul tau pe pamant este scurt, ce ai face cu ce-a mai ramas din el? Fa astazi ceva in acest sens!!!

nu stiu cine a zis, dar imi place...indeamna la...traire...

--- Terminare citat ---
Dauina, mi s-a limpezit totul.  Esti plină de viaţă, iţi dezvălui părerile şi nu vrei să pierzi timpul. :)

bit:
Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt niste porci iresponsabili.

bit:
Femeia frumoasa place ochiului, femeia blanda place inimii. Prima este o adevarata bijuterie, dar a doua este o comoara.

Izact unchiu` Bonaparte zise treaba asta. Io-s de acord doar in proportie de 100%.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă