Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
luciamanta:
"Mai bine singur decât într-o companie nepotrivită" - George Washington
Caroline:
Vad ca tot femeile ma inteleg mai bine. ;D
Pentru Silviu: Daca iti descoperi motivatia proprie si personala ca sa traiesti, viata ta capata un sens si poti trece peste orice in viata, fara sa te plangi, fara sa-ti treaca vreodata prin cap sa te sinucizi, ba chiar cu puteri venite nu se stie de unde pentru a-ti realiza scopul. Si - are dreptate Guess, la asta nu m-am gandit - nu te mai intereseaza cum faci asta, scopul scuza mijloacele.
Apropos de scopuri, nu trebuie sa fie idealuri inalte... Acu' mi-a venit in minte un exemplu destul de ciudatel.
Ma uitam intr-o zi pe Discovery la un reprotaj cu "supraoameni", printre care un indian (din India, nu din America) numit omul-maimuta. Cica e singurul care se poate catara si pe stanci verticale cu mainile goale, precum o veritabila maimuta. La diferite teste, s-a dovedit ca omul, prin antrenamente de ani de zile, dezvoltase o forta a muschilor degetelor nemaivazuta la specia umana. Intrebat ce anume l-a motivat sa se apuce de catarat, a zis ca intr-o zi, cand ramasese somer, s-a urcat pe o stanca inalta cu gandul de a se arunca de-acolo... cand atentia i-a fost atrasa de maimutele care se catarau pe stanca. Asa i-a venit ideea sa-si schimbe viata si, invatand tehnica lor (fara nici un coaching) a ajuns in Guiness Book. No further comments.
silviu:
--- Citat din: Caroline din Marți, 17 Aprilie 2012, 21:43 ---Vad ca tot femeile ma inteleg mai bine. ;D
Pentru Silviu: Daca iti descoperi motivatia proprie si personala ca sa traiesti, viata ta capata un sens si poti trece peste orice in viata, fara sa te plangi, fara sa-ti treaca vreodata prin cap sa te sinucizi, ba chiar cu puteri venite nu se stie de unde pentru a-ti realiza scopul. Si - are dreptate Guess, la asta nu m-am gandit - nu te mai intereseaza cum faci asta, scopul scuza mijloacele.
--- Terminare citat ---
citeste cu atentie citatul pe care l-ai postat si spune-mi daca nu lipseste ceva ??? in forma asta e un nonsens. cum adica "cel care un de ce..."? ::)
Caroline:
OK, sorry, l-am sarit pe "are". Cine are un de ce...
Guesswho:
"Nu credeti în orice, pur şi simplu pentru că ati auzit. Nu credeti în orice, pur şi simplu pentru că multi vorbesc şi se zvonesc multe. Nu credeti în orice, pur şi simplu pentru că este găsit scris în cărţile voastre religioase. Nu credeti in orice, din respect pentru autoritatea profesorilor şi bătrânilor. Nu crede în tradiţii, deoarece acestea au fost predate cu multe generatii in urma. Dar, după observaţie şi analiză, atunci când descoperi că ceva este in acord cu modul tau rezonabil de a fi si conduce la beneficiul tau si al altora, accepta'l ca si modul tau de viata".
Buddha
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă