Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (141/399) > >>

Caroline:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 13 Aprilie 2012, 22:25 ---mai e, dar bitek nu-i dintre ei  :magic:

--- Terminare citat ---

:oops: Atac la persoana, in lipsa.  ;D
Eu as mai avea de precizat totusi niste circumstante atenuante pentru aia de nu... Sunt multi cei care emit maxime pentru urechile femeilor, putini cei care si fac precum au postulat.

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 13 Aprilie 2012, 23:01 --- :oops: Atac la persoana, in lipsa.  ;D

--- Terminare citat ---
nu-i atac, ci doar o mica tachinare virtuala  ;)

almi_gabi:
In ziua de Pasti, valul dintre timp si eternitate se subtiaza asemeni unei panze de paianjen.
Douglas Horton

bit:

--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 14 Aprilie 2012, 11:48 ---nu-i atac, ci doar o mica tachinare virtuala  ;)

--- Terminare citat ---
Aham, da-mi una-n freza cat nu-s pe faza. Ca fetele, asa... :strambatura:

Hei, nu mai luati in serios! ;D Nu va pregatiti sa rupeti tastatura, ca n-aveti de ce. Intrebati-o pe Caroline. Naravu`din fire...adica trollu`tot troll.
Cat despre ce a scris Cornitze...frumos. Chiar frumos. Da`tradus in limba baietilor, pentru eficienta maxima (si moartea poeziei, din pacate) pot rezuma la cateva vorbe: ce-ar fi daca-n loc de tu si eu, am spune noi?
Simplu, nu? (ca pentru baieti :P)

Caroline:

--- Citat din: bitek din Duminică, 15 Aprilie 2012, 11:13 ---ce-ar fi daca-n loc de tu si eu, am spune noi?
Simplu, nu? (ca pentru baieti :P)

--- Terminare citat ---

Pai atunci hai sa complicam lucrurile, ca oricum fetele sunt majoritare pe-aici: Ce-ar fi daca in loc de tu, eu, el, ea, ei, ele am spune noi?  >:D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă