Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (138/399) > >>

NICOLAE:
Uite ce zice miliardarul asta proprietarul burger king:::,,Dacă aş poseda ceva ar fi doar temporar. Pentru că şi noi suntem aici pentru o perioadă scurtă. Cred că acţiunile noastre rămân pentru totdeauna. Astea reprezintă valoarea adevărată", a afirmat proprietarul Burger King.
http://www.gandul.info/magazin/miliardarul-vagabond-povestea-celui-care-are-1-8-miliarde-de-dolari-in-conturi-dar-nu-are-domiciliu-stabil-9494609

Caroline:
Asta da, inteligenta nativa (cu exceptia cazului in care e doar demagogie pentru urechile mass-media). Cu-atatia bani, n-ai nevoie de casa - "centura de siguranta". Poti avea cate o "casa" oriunde vrei in lume, cand si cum o vrei si pentru cat timp vrei, fara sa te plictisesti muncind pe rate pentru ziduri.  :coolsmiley:

Guesswho:
“Pentru ca nu mi-ai soptit doar la ureche, ci in inima. Nu mi-ai sarutat doar buzele, ci sufletul”….Judy Garland

almi_gabi:
 "Daca s-ar cladi casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare."  C. Robinsco

Guesswho:
Crezul optimistului   :)

Promit...
•   Sa fiu atat de puternic(a) incat nimic sa nu imi tulbure linistea sufleteasca.
•   Sa vorbesc despre sanatate, fericire si prosperitate fiecarei persoane pe care o intalnesc.
•   Sa imi fac toti prietenii sa simta ca exista ceva valoros in fiecare dintre ei.
•   Sa vad partea buna a lucrurilor si sa-mi transform optimismul in realitate.
•   Sa ma gandesc doar la ce e mai bun, sa muncesc pentru ce e mai bun si sa ma astept doar ce e mai bun.
•   Sa fiu la fel de entuziast(a) pentru succesul altora precum sunt pentru succesul meu.
•   Sa uit greselile trecutului si sa ma concentrez asupra realizarilor marete din viitor.
•   Sa fiu vesel(a) tot timpul si sa ofer un zambet fiecarei fiinte pe care o intalnesc.
•   Sa dedic atat de mult timp dezvoltarii proprii incat sa nu am timp sa-i critic pe altii.
•   Sa fiu prea mare ca sa ma ingrijorez, prea nobil(a) ca sa ma infurii, prea puternic(a) ca sa ma tem si prea fericit(a) pentru a tolera existenta necazurilor.
•   Sa gandesc bine despre mine si sa spun asta lumii intregi, nu in cuvinte mari, ci in fapte marete.
•   Sa traiesc cu credinta ca intreaga lume este de partea mea, atata vreme cat sunt sincer(a) cu ce e mai bun in mine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă