Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
bit:
Io am invatat sa cred ca orice-i posibil dar pana atunci ma pot indoi de orice.
pocama:
Viata pe care am trait-o pana acum si din care am tras concluzii, este doar un segment in care am avut acces la cunoastere. Poate sa spuna cineva de unde a venit si incotro va pleca? Nedreptatea pe care o resimtim cand nu suntem rasplatiti dupa faptele noastre ce au fost unele bune, face parte dintr-un plan transcendental pe care-l vom cunoaste la timpul potrivit. Dumnezeu este echilibru, nimic nu ne este dat la voia intamplarii. Ne-am obisnuit atat de mult cu minunile din jurul nostru, incat nici nu le mai luam in seama(ploaia stie sa se opreasca, soarele stie sa ne incalzeasca atat cat sa nu ne faca rau, noaptea stie sa se sfarseasca odata cu aparitia zorilor, marea stie sa ramana la locul ei, dintr-o samanta fara viata ingropata in pamant, mai tarziu va aparea firul de grau, si lista ar putea continua. Dar daca (asa cum sustin unele teorii) ceea ce avem de tras este ca urmare a unor vieti anterioare, a unor comportamente ce au trebuie corectate acum? Daca analizam diferentele de evolutie dintre oameni, nu putem sa nu ne apropiem de aceasta teorie. Poate ca nimeni nu este mai bun sau mai rau ca celalalt, ci doar pe o scara mai evoluata sau involuata... :offtopic:
Guesswho:
Sexul e consolarea care-ti mai ramane cand nu-ti ajunge dragostea.
Gabriel Marcia Jose Marquez
pocama:
Sex fara dragoste?...greu de crezut... :-\
silviu:
da chiar :-\ ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă