Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (127/399) > >>

bit:
Tu ai dreptate, ce sa spun...io-s un pic mai troll, nu trebe sa te agiti, nu te supara. Pana la coada, nu lua viata prea in serios ca ea sigur nu te ia. Si din viata nu scapa nimeni viu. Asta CRED eu.

Caroline:
Am mai auzit "maxima" asta undeva.
Apropos, intuiesc ceva, da' tot nu pricep, ce e "troll", exact ?  :)

bit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Duminică, 11 Martie 2012, 00:03 ---nu stiu cum sunt altii, dar eu nu sunt religioasa; cred in felul acela in care spune Dulcan. In ceea ce a scris el ma regasesc cel mai bine. Nu cred ca exista un Dumnezeu antropomorf  :) ci cred in ceva (inca nu foarte bine definit) de natura energetica... un mecanism complex care cuprinde TOT si care poate fi accesat prin informatie si energia cu care o transmitem (ziceam noi ceva cand am fost la pizza :)). Dulcan ii spune Constiinta universala. Pentru mine, Dumnezeu este registrul superior al acestei "energii", vibratia cea mai inalta.  asta spus, asa, in modul cel mai simplist. e muuult prea complicat si destul de nedifinit ceea ce simt si cred, ca sa explic in 2 vorbe.  :)

--- Terminare citat ---
subscriu

silviu:
achiesez! :thumbup: e posibil ca Divinitatea sa stea intr-o gaura neagra :angel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă