Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (126/399) > >>

bit:
Io cred ca Oscar Wilde a vrut sa zica saracu` ca logica feminina e un element extraterestru, accesibil doar ei, femeii. :P :P . Gata, time out!

Guesswho:
Ati mutat razbelul aici?  ;D

Azi.
Azi este prima zi din restul vietii tale.
Poti sa o iei de la zero.
Poti sa lasi greutatea trecutului in urma.
Poti sa te uiti la prezent si la viitor, sa ti-l faci cum vrei tu.
Pune-ti visurile in aplicare.
Fa lucruri la care doar visai.
Traieste clipa.
Construieste-ti viitorul luminos.
Viseaza.
Zambeste.
Bucura-te de un rasarit de soare.
Bucura-te sa cunosti oameni noi.
Viziteaza locuri si oameni.
Inventeaza lucruri.
Razi cu gura pana la urechi.
Iubeste!
Concentreaza-te pe frumosul din jurul tau.
Traieste!

Caroline:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 10 Martie 2012, 23:19 ---mizez pe varianta doi.  :)

--- Terminare citat ---

Si eu! Nu aspir sa schimb lumea, dar macar lumea mea, in aceasta viata. Ganditi-va cum s-ar schimba toata lumea daca fiecare in parte am reusi doar asta.  :)

bit:
Pai daca am crede toti si nu s-ar mai indoi nimeni, cum ar aparea progresul? No, io zic ca mai trebe si d-astia stil Toma.

Caroline:
Nu m-am referit (doar) la credinta... Am folosit numai verbe de actiune.  :buck2:
Precizez: daca fiecare ar face ceva in acest sens, macar atat cat il priveste, in cercul lui de influenta... idem. Acum m-am exprimat mai bine?   ;)

O sa dau si un exemplu: mie, preotii mi se par niste borfasi la drumul mare sub acoperire, iar calugarii si ascetii niste egoisti, daca nu sinucigasi in viata.
Nu il poti "iubi pe Dumneze" refuzandu-ti "crucea" de a trai cu-adevarat sau exploatandu-ti semenii.
Cat de usor i-ar fi, de exemplu, unui parinte singur somer cu 4 copii sa nu se mai umileasca muncind cu ziua sau cersind ajutoare Statului roman, sa-si lase copii "in grija Domnului" la orfelinate si "renuntand la toate cele lumesti", sa aiba traiul asigurat pe viata din banii contribuabililor intr-o institutie religioasa...  :tickedoff:  :tomato:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă