Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
bit:
Si oricum barbatii nu se simt chiar asa de bine atunci. Se simt atunci cand femeile au incredere in ei ( >:D) :blush:
micaela:
absolut. si femeile se simt mai bine cand barbatii au incredere in ele. :P
am spus ca acord mai greu; asta nu inseamna ca n-am incredere deloc. imi trebuie ceva mai mult timp sa simtzesc daca un barbat merita incredere sau nu. ii "citesc" ceva mai greu decat pe femei, asa ca nu ma arunc cu increderea inainte, ca berbecu'. da' cand mi-au castigat-o, e bun data.
adda:
nici eu nu am spus ca poti avea incredere in "toti" barbatii, dar crede-ma ca poti sa ai surprize mari de la femei, indiferent de pozitia sociala sau de nivelul de educatie.
bit:
@micaela: Bine, eu vizasem cealalta parte... Vorba lui Darth Vader :"Come to the dark side. We have cookies"... ;D ;D
micaela:
--- Citat din: adda din Sâmbătă, 10 Martie 2012, 16:32 ---nici eu nu am spus ca poti avea incredere in "toti" barbatii, dar crede-ma ca poti sa ai surprize mari de la femei, indiferent de pozitia sociala sau de nivelul de educatie.
--- Terminare citat ---
stiu. nici eu nu acord incredere oricarei femei. am radaru' bun in privinta lor. dar pana acum nu mi s-a intamplat niciodata sa am vreo surpriza de la cele carora le-am acordat incredere. am avut altfel de "mirari", dar nu in privinta increderii acordate.
radaru' functioneaza mai greu in ce priveste barbatii, insa nici acolo n-am avut surprize, odata ce am ajuns sa trag o concluzie. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă