Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (114/399) > >>

bit:
 ;D ;D ;  :2funny:. Si totusi te intelegi mai bine cu barbatii. ;D ;D

adda:
da. nu te amuza asa mult  ;)
motivele le-ai spus chiar tu si am spus si eu.

bit:
Nu de asta ma amuz. Ma amuz de paradoxul situatiei (ca doar nu mi-oi permite sa fac aprecieri la adresa modului in care comunici tu cu oamenii atata timp cat n-am habar cine esti).

adda:
corect. chiar e un paradox.  :)
acum ceva timp nu m-as fi gandit ca o sa ajung la concluzia asta si  nu sunt singura, mai am cunostinte care sunt de aceeasi parere.
fiecare stie cel mai bine cu cine comunica mai usor si in cine poate avea incredere mai multa, nu e o regula.

micaela:
eu nu sunt de acord cu generalizarea din panseaua lui Voltaire, aceea ca "nu poti avea incredere in femei". e o prostie, dar si oamenii destepti au voie sa debiteze ciudatenii, din cand in cand.  :)
sunt femei in care poti avea incredere, asa cum sunt si barbati (putini  >:D) in care te poti increde. Mitul asta ca femeile se mananca intre ele e adevarat numai pentru o parte a segmentului feminin, pentru acela mai putin evoluat. exista si femei de calitate, ce Dumnezeu? (poate la fel de putine ca si barbatii de calitate  :buck2:). e trist daca nu ati intalnit si din acelea care infirma panseaua lui Voltaire.  :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă