Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
Mioara31:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 07:17 ---"Invata din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate." Sigmund Freud
--- Terminare citat ---
din păcate putini învață din Greșelile altora
Amira:
"Viitorul mă interesează foarte mult. Este locul unde am de gând să-mi petrec următorii ani de viață ." Woody Allen
wonderland:
--- Citat din: Mioara31 din Luni, 16 Iunie 2014, 18:14 ---din păcate putini învață din Greșelile altora
--- Terminare citat ---
asa n-ar fi nimic, daca ne-am stradui sa invatam si sa nu mai repetam macar greselile noastre. ::)
almi_gabi:
--- Citat din: Mioara31 din Luni, 16 Iunie 2014, 18:14 ---din păcate putini învață din Greșelile altora
--- Terminare citat ---
Mioara eu credeam ca nu mai citeste nimeni ceea ce tastam pe aici acum cateva generatii !!! :whistle: Si daca stau bine sa ma gandesc multe gogomanii am mai scris pe aici !! :slap:
Cat despre a invata din greselile altora - e de discutat - nu stiu daca avem timp sa le observam - o facem in masura in care ele ne "deranjeaza " direct si atunci nu stiu cat de deschisi suntem sa invatam din ele cat mai degraba sa le penalizam.
--- Citat din: wonderland din Luni, 16 Iunie 2014, 22:10 ---asa n-ar fi nimic, daca ne-am stradui sa invatam si sa nu mai repetam macar greselile noastre. ::)
--- Terminare citat ---
pai, daca sunt greselile noastre - marca proprie - banuiesc ca le putem folosi de cate ori dorim oO
Cory:
"You see, there are still faint glimmers of civilization left in this barbaric slaughterhouse that was once known as humanity.
Indeed that's what we provide in our own modest, humble, insignificant... oh, fuck it."
(The Grand Budapest Hotel )
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă