Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
Cory:
"Un pesimist este cineva care, atunci cand trebuie sa aleaga dintre doua rele, le alege pe amandoua." OSCAR WILDE
Cory:
"Everything will be al right in the end... if it's not all right, then it's not the end."
(Totul va fi bine pana la sfarsit.. daca nu este bine, inseamna ca nu este sfarsitul ) - citatul este o replica a actorului Dev Patel din filmul
"The best exotic Marigold Hotel", o replica ce m-a pus pe ganduri...
iana:
Orice viata e un spectacol. De fapt un dublu spectacol. Unul jucat pentru altii, altul jucat pentru tine (Octavian Paler).
almi_gabi:
--- Citat din: Cory din Duminică, 27 Ianuarie 2013, 11:25 ---"Everything will be al right in the end... if it's not all right, then it's not the end."
(Totul va fi bine pana la sfarsit.. daca nu este bine, inseamna ca nu este sfarsitul ) - citatul este o replica a actorului Dev Patel din filmul
"The best exotic Marigold Hotel", o replica ce m-a pus pe ganduri...
--- Terminare citat ---
Intotdeauna am crezut ca sfarsitul nu exista !
"Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit, viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti."
Richard Paul Evans
Cory:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 28 Ianuarie 2013, 07:54 ---Intotdeauna am crezut ca sfarsitul nu exista !
"Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit, viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti."
Richard Paul Evans
--- Terminare citat ---
Eu una l- am perceput mai mult ca pe sfarsitul unei probleme sau al unei situatii de viata foarte dificile( desi nu toate se termina cu happy end ) , si nu neaparat ca pe un sfarsit personal...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă