Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (268/399) > >>

micaela:

--- Citat din: Caroline din Marți, 20 Noiembrie 2012, 19:46 ---Poate ca la varsta lor e si suficienta!  ;D

--- Terminare citat ---
pai cred ca la nicio varsta nu-i. acum....depinde ce inteleg ei prin "potrivit", la varsta lor...
poti sa pierzi o viata cautand/asteptand/sperand/disperand/renuntand/iluzionandu-te/resemnandu-te/intristandu-te/ etc. si sa nu-l gasesti pe "el".

Caroline:
Bine zis "pierzi"... Rezulta: daca nu il cauti, nu ai nimic de pierdut.  :giggle:

micaela:

--- Citat din: Caroline din Marți, 20 Noiembrie 2012, 22:21 ---Bine zis "pierzi"... Rezulta: daca nu il cauti, nu ai nimic de pierdut.  :giggle:

--- Terminare citat ---
ntz. poti sa nu-l cauti ci sa-l astepti si tot pierzi.  ;D

micaela:
dupa parerea mea, poti sa cauti toata viata, pana ametesti, ca daca universu' nu-ti da, nu gasesti. si atunci de ce sa-ti rupi incalatarile prin targ? petitioneaza universu' atat de des incat sa se sature si sa-ti faca pe plac, numa' sa scape. :)

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Marți, 20 Noiembrie 2012, 20:57 ---poti sa pierzi o viata cautand/asteptand/sperand/disperand/renuntand/iluzionandu-te/resemnandu-te/intristandu-te/ etc. si sa nu-l gasesti pe "el".

--- Terminare citat ---
important mi se pare sa traiesti frumos, cu sau fara "el", asa nu ai niciun regret daca nu apare.

--- Citat din: micaela din Marți, 20 Noiembrie 2012, 22:40 --- petitioneaza universu' atat de des incat sa se sature si sa-ti faca pe plac, numa' sa scape. :)

--- Terminare citat ---
asta e adevarata rau, mica  :)
si stiind cat de insistente pot fi femeile atunci cand isi doresc ceva sau pe cineva, bietul univers nu are nicio sansa  :giggle:
eu l-am "biruit"  :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă