Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (260/399) > >>

Emi 53:
 :strambatura: :strong: :hammer:postarea.

Emi 53:
 ;N-ar trebui sa scriem carti decat pentru a spune in ele lucruri pe care n-am indrazni sa le marturisim nimanui.;Emil Cioran

steliana:

--- Citat din: Matei din Joi, 25 Octombrie 2012, 12:53 ---
eu vad speranta ca unul din motoarele universului.

--- Terminare citat ---

"cheremul sortii" mi-a demonstrat ca viata e prea scurta incat sa pot avea suficient timp si pentru a privi "insistent" la golul dinauntru  :)
 atunci cand imi este frig - aproape niciodata -  nu sper la cum va fi maine ci ma imaginez arsa de soarele verii; si nu e iluzie!

atunci cand m-am hranit cu deziluzie, am rumegat-o atat de intens incat am ajuns la esenta ei; orice deziluzie, este o dezvaluire a unei experiente! interesul pe care il acord, ii demonstreaza utilitatea ...

nu mai stiu cine a spus ..."daca te intepi intr-un ghimpe, nu inseamna sa urasti toti trandafirii..."  :)

Guesswho:
"Invata sa-ti scrii tristetile pe nisip si bucuriile pe stanca". Fericitul Augustin
imi place mult  :)

Caroline:

--- Citat din: Matei din Vineri, 26 Octombrie 2012, 12:45 ---chiar aseara am citit una din povestirile lui Cehov...

--- Terminare citat ---

O, Doamne... ce mult a trecut de cand ma pasionau clasicii rusi... si de cand n-am mai dat iama prin raftul acela de biblioteca.  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă