Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
micaela:
mie nu-mi plac deloc cateva dintre "panselele" duduii, altfel aratoasa, nu zic nu, si destul de inteligenta, desi ceva mai putin decat "joaca", cu aerele acelea de femeie fatal-misterioasa.
Matei:
--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:04 ---mie nu-mi plac deloc cateva dintre "panselele" duduii, altfel aratoasa, nu zic nu, si destul de inteligenta, desi ceva mai putin decat "joaca", cu aerele acelea de femeie fatal-misterioasa.
--- Terminare citat ---
aratoasa??? oricare dintre femeile de pe acest forum este mai desteapta si mai "aratoasa" decat respectiva. poate n-ati vazut-o in realitate si de-aproape. conditia mea de gentleman de prahova nu-mi permite sa zic mai mult. ;)
micaela:
--- Citat din: Matei din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:13 ---aratoasa??? oricare dintre femeile de pe acest forum este mai desteapta si mai "aratoasa" decat respectiva. poate n-ati vazut-o in realitate si de-aproape. conditia mea de gentleman de prahova nu-mi permite sa zic mai mult. ;)
--- Terminare citat ---
iar suntem de acord. nu murim dupa ea. ;D
Matei:
--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:19 ---iar suntem de acord. nu murim dupa ea. ;D
--- Terminare citat ---
patrick de hillerin nu are nici el prea multe retineri, dar el o face bazat si totusi bland, ca om de presa:
http://www.pah.ro/2010/10/22/floriana-jucan-a-devenit-frecventabila/
micaela:
da. achiesez. :)
"Așa că, domnule Lăzăroiu, după ce vă obișnuiți din nou cu felinarele albe ale orașului, după ce vă aranjați cravata în neorânduială, poate mergeți până la capăt și îi dați un interviu și Laurei Andreșan. Dacă vă ține, evident" ;D si zici ca-i bland? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă