Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
steliana:
Diferenta dintre timp si bani este urmatoarea: cand ramai fara bani iti dai seama. - B, Quain
micaela:
inainte de a pleca, cu treburi, va ambetez cu o maxima pe care am emanat-o ieri, in timp ce vorbeam cu Carol la telefon. ;D
cand te trezesi intr-o lume de lupi, fiind pisicuta, ai 3 variante:
1. te retragi (nu prea am cum si nici nu vreau)
2. lasi sa-ti creasca colti (sa devii lup ca ei - nici asta nu pot si nici nu vreau)
3. scoti pusca si tragi (asta pot >:D - ma feresc sa-mi murdaresc camasuta de sange ;D)
Emi 53:
,,Viata nu este o problema care trebuie rezolvata ,ci un mister care trebuie experimentat,,Frank Herbert.
bit:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 14:19 ---inainte de a pleca, cu treburi, va ambetez cu o maxima pe care am emanat-o ieri, in timp ce vorbeam cu Carol la telefon. ;D
cand te trezesi intr-o lume de lupi, fiind pisicuta, ai 3 variante:
1. te retragi (nu prea am cum si nici nu vreau)
2. lasi sa-ti creasca colti (sa devii lup ca ei - nici asta nu pot si nici nu vreau)
3. scoti pusca si tragi (asta pot >:D - ma feresc sa-mi murdaresc camasuta de sange ;D)
--- Terminare citat ---
Varianta 4: Zici "Miau!" (sau "meow" ca sa fii inteleasa intr-o limba de circulatie internationala), ti-alegi primul gard, tusti pe el si p-aci ti-e drumul!
micaela:
asta-i varianta 1. ntza.
domesticim lupii cu pusca. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă