Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (248/399) > >>

Caroline:
Nu, numai eu am voie sa fac misto de mine astfel.  ;D

Personal, consider ca a iubi pe cineva pentru calitatile lui e un mare bluff. Oricine ne iubeste instantaneu pentru calitatile noastre.
Doar atunci cand cineva te iubeste asa cum esti, fara sa-si doreasca sa schimbe nimic la tine (asta nu inseamna ca idealizeaza realitatea, ci ca e e in stare sa o negocieze constructiv, de pe baze realiste) e pe bune. Adica te iubeste tocmai pentru ca te cunoaste. Nu pentru ca iubeste un ideal din patternul lui, a carei proiectie intr-un anumit moment din timp si spatiu s-a nimerit sa fii tu.

steliana:
Oamenii se cunosc nu dupa felul cum actioneaza atunci cand detin controlul, ci dupa cum reactioneaza atunci cand lucrurile sunt in afara controlului lor. - Maxwell

dauina:
"Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai importanta din viata ta".
Mark Twain

micaela:

--- Citat din: dauina din Joi, 04 Octombrie 2012, 09:14 ---"Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai importanta din viata ta".
Mark Twain

--- Terminare citat ---
Da. incep cea mai importanta zi din viata mea, de pana acum. maine va fi cea mai importanta de pana maine.  :)

steliana:
invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte. - sheakespeare

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă