Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
Caroline:
Si eu! O0 Iar singuratatea te "aprofundeaza"... cel putin in cazul femeilor. ;)
Matei:
--- Citat din: bitek din Vineri, 07 Septembrie 2012, 23:46 ---Nu-i bre nici un salt. Is the same old shit si-s acelasi asin si aceeasi greata de om (pe alocuri). CV-uri...cred ca glumesti. Sa-ti spun si de ce: pai un IT techie (techie - asta-i nivelul pe care-l pot acoperi eu. Cu diplome. In realitate...nu importa in realitate. Traim in Romania si hartiile-s la putere), cum spuneam, un techie m-ar depasi la actualul meu salar pachet de beneficii (ca sa redau mai corect) doar daca ar fi techie de multinationala. Si old dog, ca si mine. Altfel...nu vaz cum. Or io nu m-as duce in multinationale nici sa ma pici cu ceara. Pai ce fac, scap de dracu` ca sa dau de tat-su? Asa ca astept. Ce? The governing dynamics, vorba lu unchiu` Nash. Si o zi de maine mai senina. Si sa scap de raceala asta care ma sacaie, first of all. So, I`m afraid that you barking at the wrong tree, pal!
--- Terminare citat ---
pacat, ce sa zic... cum spuneam si inainte, tu stii mai bine ce-ti convine si ce nu. apropo, nu stiu cate persoane cunoscatoare de engleza stiu expresia aceea cu barking at the wrong tree... felicitari si pe partea asta! :applause:
cineva:
Acvila non capit muscam
luciamanta:
Puterea unui bărbat
Puterea unui barbat nu sta in umerii sai largi, ci in lungimea bratelor cu care te imbratiseaza.
Puterea unui barbat nu sta in puterea vocii sale, ci in cuvintele blande pe care stie sa le sopteasca.
Puterea unui barbat nu sta in multimea prietenilor, ci in cat de prieten stie sa fie cu copiii lui.
Puterea unui barbat nu sta în cât de mult este respectat la serviciu, ci în cât este de respectat acasa.
Puterea unui barbat nu sta în cât de puternic loveste, ci în cât de blând stie sa atinga.
Puterea unui barbat nu sta în parul de pe piept, ci în Inima... din pieptul sau.
Puterea unui barbat nu sta în numarul de femei care îl iubesc, ci în capacitatea de a fi loial unei singure femei.
Puterea unui barbat nu sta în greutatile pe care le poate ridica, ci în poverile pe care le poate duce.
sursa:seductia trupului
steliana:
uhhh ... :D asta da, seductie!
ehhh ...
"ceea ce nu ne omoara, ne face mai puternici" - nietzsche
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă