Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
steliana:
"Prizonier al propiului destin." - doar ... Iorga
Caroline:
--- Citat din: iana din Luni, 06 August 2012, 23:21 ---In arta e invers. Suferinta striga, veselia aproape nu are cuvant (O. Goga)
--- Terminare citat ---
Just! Nimeni nu se apuca de scris/pictat/sculptat etc. de prea multa fericire. Rasul - de care zici, bitek - apare in arta doar cand e fabula, parodie, pamflet. Deci tot suferinta. Suntem atat de obisnuiti cu acest masochism arhetipal incat o poezie vesela ni se pare de-a dreptul puerila sau scrisa doar pentru copii. Maturitatea inseamna deci ridiculizarea fericirii?
bit:
I put no stock in religion - Kingdom of Heaven
"...I put no stock in religion. By the word religion I have seen the lunacy of fanatics of every denomination be called the will of God. I've seen too much religion in the eyes of too many murderers. Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves, and goodness. What God desires is here [points to Balian's head] and here [points to Balian's heart] and what you decide to do every day you will be a good man...or not."
E a doua oara cand postez asta, nu stiu daca si topicul e acelasi (dovada faptului ca ideile mele-s putine, fixe si luate de la altii ;D, eventual din fictiuni.) Insa cred ca ar fi un motto demn de urmat de oricine. Chiar daca nu vine din viata de zi cu zi.
(Si...fratili, uite de unde vine "sau nu" ala al meu ;D)
silviu:
In vin e puterea.
In bere e sanatatea.
In coniac e distinctia,
... iar in apa sunt microbii!
bit:
Gura pacatosului adevar graieste. ;D (iar faptul ca post-ul asta vine imediat dupa cel al lui Silviu, e pur si simplu intamplator ::))
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă