Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august 31 august 2013
Ana Maria:
M-am inscris si eu la excursia din Delta, nu pot sa o ratez, mai ales ca nu am fost niciodata aici! :yeah:
Si, fiind din Bucuresti, ma inscriu si la microbusul care pleaca de aici.
admin:
Transportul cu microbuzul, din Bucuresti, intra in pretul excursiei.
Cred ca si aici locurile se apropie de final si inchidem rezervarile.
mariana04:
Buna,
Ma numesc Mariana,
si eu m-am inscris pentru Delta si sincera sa fiu sunt foarte curioasa si emotionata pentru aceasta excursie. Site-ul l-am gasit intamplator tot cautand unde as putea pleca de una singura fara sa fiu nevoita sa achit in plus pentru camera fiind una singura.
curiasa si emotionata sunt pentru ca pana la aceasta venerabila varsta (43 ani) nu am reusit sa ajung niciodata in delta. sper sa ne distram si sa ne simtim bine.
natalya:
Sunt din Iasi. Ma inscriu si eu la microbuzul din Bucuresti.
ingrid:
Buna tuturor, M-am inscris si eu in excursia in Delta, din pacate am avut niste probleme in familie care m-au determinat sa renunt la excursia in Adriatica. Dar cum nu am vazut Delta, sunt sigura ca va fi o excursie de neuitat. Voi merge si eu tot cu microbusul din Bucuresti, Gigi te rog spune-ne la ce ora este plecarea din Bucuresti si de unde, pana la Bucuresti eu voi veni cu trenul din Piatra Neamt.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă