Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013

<< < (2/41) > >>

admin:
Pai atunci prima oara  ne vedem la... Venezia. Inainte de Delta, avem un circuit numit Adristica si in care 43 zile stam la Mestre. Anul acesta am fost de 2 ori acolo cu SIngles Camp. Daca stiam...

valeria62:
Va salut si ma bucur sa va gasesc in linie .Vreau sa stiu cum procedez cu plata si cind ,,,,sper ca nu te super dar cum stii sint incepatoare    multumesc mult

TORICOSU:

--- Citat din: valeria62 din Vineri, 23 Noiembrie 2012, 17:09 ---Va salut si ma bucur sa va gasesc in linie .Vreau sa stiu cum procedez cu plata si cind ,,,,sper ca nu te super dar cum stii sint incepatoare    multumesc mult

--- Terminare citat ---

La fel si eu, sunt "tilicar cu puf" cat e avansul si cand e ultima zi de plata integrala ?

admin:
Inca nu au inceput inscrierile efective pentru aceasta actiune. Daca doresti sa participi, gasesti formularul de inscriere pe site www.singlescamp.ro, la "inscriere in vacante". Apoi o sa primesti un Email de la agentie cu detaliile de plata. Oricum nu incepem mai repede de martie cu rezervarile.

otiliamano:
m-am inscris  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă