Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august 31 august 2013
Plusar:
--- Citat din: otiliamano din Luni, 13 Mai 2013, 12:33 ---cand trebuie platit avansul si cat?
In Delta cred ca nu urcam nici un munte :)
--- Terminare citat ---
cred ca inventeaza Gigi un munte si-n delta mi se pare strigator la cer sa se mearga intr-o actiune SC si sa nu se urce nici macar pe un deal ! :tickedoff:
zhu:
m-am inscris....
e prima iesire cu SC dar si prima in Delta - chiar daca nu sunt nici escar si nici vanator :)
care este pasul urmator?
Ana Maria:
Salut, Gigi!
Se poate sa ne dai un cost aproximativ pentru excursiile care se fac acolo, pe canalele Deltei, cu ambarcatiunile cu motor si care nu sunt incluse in tarif ?
Unul orientativ... :coolsmiley:
Multumesc,
Ana
wonderland:
--- Citat din: zhu din Miercuri, 05 Iunie 2013, 13:17 ---m-am inscris....
e prima iesire cu SC dar si prima in Delta - chiar daca nu sunt nici escar si nici vanator :)
care este pasul urmator?
--- Terminare citat ---
Să primești, curând după înscrierea pe site, email-ul de la agenție, cu datele pentru plată.
Urmează: plata în termenele stabilite, urmărirea forumului pentru noutăți și detalii, lista cu partenerii de vacanță, eventual un minim de interacțiune înainte de a vă cunoaște în real, aranjamentele pentru transport, bagaje, îmbarcare, debarcare la destinație, relaxare și distracție maximă, conform programului, prevăzut și neprevăzut de Gigi, dar mereu la înălțime și peste așteptări.
A...mai era un pas - întoarcerea acasă ;D
Pe scurt, cam asta e :)
Răspuns valabil și pentru întrebarea ta de la Sărbătoarea Recoltei, dar Regulamentul spune că nu avem voie să postăm același lucru pe două topicuri așa că...
admin:
Multumesc wonderland pentru raspunsurile pe care le-ai oferit unui nou venit. De multe ori eu sunt in actiuni sau prins cu cate ceva si este foarte important ca un new entry sa fie ghidat pe aici... Multumesc! :worship:
Ana Maria, anii trecuti costurile de plimbare cu barca sau cataramanul au fost undeva intre 40 - 70 RON/zi. Eu am prenegociat deja cu locatia, cam aici au sa se situeze si anul acesta, depinde insa de timpul de mars pe apa, cat de departe mergem.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă