Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013

<< < (38/41) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: natalya din Duminică, 01 Septembrie 2013, 17:41 ---Multumesc, Acum inteleg unde era baiul. E adresa de la serviciu. Era incurcatura cu ".com/.ro" de care iti spuneam. Samisa mi-a cerut alta adresa care sa functioneze si i-am dat-o pe cea de serviciu. Si se pare ca aceea a ramas in evidente. Gabi, iti doresc sa te faci bine repede.

--- Terminare citat ---

Sunt un pic in incurcatura. Nu stiu daca sa mai trimit si pe cealalta adresa.
Multumesc de urare - sper sa treaca cat mai repede ca e cam dificil de manevrat cam orice !!  :((

--- Citat din: wonderland din Duminică, 01 Septembrie 2013, 20:36 ---Almi_gabi, superbe poze! De...colecție. :thumbup:

--- Terminare citat ---

Multumesc!
Din ce am primit si eu, toti am facut fotografii frumoase. Locurile erau intradevar superbe.  :)

Mari_a:
Am primit si eu poze, va multumesc! Am facut si eu cateva si azi ma straduiesc sa le transmit... A fost foarte frumos!  :)

Mari_a:
Pe plaja de la Perisor as fi... zacut la soare, pe "sezlongul" de scoici, asa... cam doua saptamani!  :smitten:

Plusar:
deci ... wow ... zici ca-i Grecia !!!

noiembrie:
Mai asteptam imagini din astea de basm, ca sa ne licare in ochi vacanta si celor ce n-am
putut pleca si care tragem din greu la serviciu !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă