Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013

<< < (28/41) > >>

andro_cd:

--- Citat din: andro_cd din Duminică, 18 August 2013, 20:57 ---unde pot lasa masina in bucuresti pe durata excursiei?

--- Terminare citat ---

Chiar n-are nimeni vreo sugestie?

silviu:
poti lasa masina in parcarea de la AFI Palace Cotroceni.

Plusar:
Andro , banuiesc ca ai cautat pe Google si nu ai gasit nimic clar referitor la aceasta chestiune a parcarii ... cum Danavatul este ultima localitate din Delta in care se poate ajunge cu masina banuiesc ca nu va fi o problema parcarea.
Vad ca sunt o gramada de pensiuni in zona care ofera locuri de parcare la clienti asa ca ia in calcul un tarif de 10 lei / zi ca sa-ti lasi masina la una din ele in curte sau chiar la un localnic care ar putea sa ia 5 lei / zi.
Daca ai o masina mai veche de 7/8 ani poti s-o lasi in zona pontonului si sa vorbesti cu pontonierul (daca exista vreo unul) sa se mai uite la ea contra unui pachet de tigari.
Symbolul meu l-as fi lasat intr-un loc aglomerat ... in fata bisericii sa zicem ?  :worthy:

otiliamano:
Andro inteleg ca vreoi sa lasi masina in Bucuresti in apropiere de Agip? Putem sa o lasam la mine la bloc. A mai lasat-o acolo si Cristina din Ploiesti cand am plecat la Cozia si a fost ok. Ma poti contacta la nr. 0756088018 si ne auzim sa stabilim. Eu stau in apropiere de Agip.

Plusar:
ahh, in Bucuresti ? ce-o fi fost in ceaiul pe care l-am baut de dimineata ?  :oops:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă