Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august 31 august 2013
ingrid:
--- Citat din: simona_v1 din Marți, 30 Iulie 2013, 12:42 ---Sunt Simona din Bacau. Ma inscriu si eu pentru microbuzul din Bucuresti.
Pentru Ingrid din Piatra-Neamt: putem calatori impreuna pana in Bucuresti, lasa-mi adresa ta de e-mail sa te contactez.
--- Terminare citat ---
Buna Simona. Adresa mea este ingrid_g02@yahoo.com.
ingrid:
Citeam ce au scris cei care cunosc zona, va trebui sa plecam cu provizii de apa pentru 4-5 zile ? la pensiunea la care vom fi cazati, cine doreste va putea cumpara si altceva in afara meniului ? multumesc.
Mari_a:
Pentru apa-fructe-dulciuri etc ne opream, de obicei, la Lidl-ul de la intrarea in Tulcea... Dar trebuie sa fie magazine si in sat - in Dunavatul de Jos; anul trecut ne-am mai luat una-alta de prin Crisan...
Vad ca pe site-ul pensiunii Delta, unde vom sta anul asta, scrie ca "exista posibilitatea servirii si a altor preparate specifice bucatariei romanesti" - cred ca au scris asta pentru cei care nu vor sa manance numai preparate pe baza de peste...
Ieri, in timp ce cautam un sezlong liber intr-un strand, ma gandeam ca pentru plaja (salbatica) Perisori, unde nu exista sezlonguri, o sa avem nevoie de un cearceaf, o rogojina de plaja, ceva... ca sa nu punem prosopul direct pe nisip...
natalya:
--- Citat din: ingrid din Luni, 19 August 2013, 13:20 ---Buna Simona. Adresa mea este ingrid_g02@yahoo.com.
--- Terminare citat ---
Buna Simona si Ingrid.
Eu sunt din Iasi. Voi cu ce mergeti pana la Bucuresti?
wonderland:
Natalia, are rost să mergi prin București? Nu te poți conecta pe traseu? La Tulcea, de exemplu?
Sau poate ai explorat deja optiunile și io mă bag ca musca-n lapte :hammer:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă