Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august 31 august 2013
adda:
Neata! Azi sunt matinala desi as mai fi putut sa dorm, da nu mai am somn ca sunt cu gandul la Adriatica :D
Maria, as vrea eu sa pot sa vin, dar din pacate dupa ce ma intorc din Adriatica nu mai pot sa-mi iau concediu, trebuie sa ma duc la munca.... :( asta e, data viitoare poate :D
Sunt convinsa ca o sa va distrati si o sa fie foarte fain.
Si sa stii ca si eu patesc ca si tine cu PC ul si am tot net de la rds, zilele trecute nu am apucat sa-l deschid dimineata sa vad daca merge ca plecam la munca, dar dupa-masa cand eram acasa si seara nu mergea, acum vad ca merge si la mine. Eu mai intram de pe telefon seara.
Mari_a:
Drum bun in Adriatica si... sa faceti multe poze! Si sa le vedem si noi! :D
Si, ca sa nu fiu off topic... Uite ca nu numai marmota inveleste ciocolata! ;D
Mmmmm... miamiiii.... as manca peste cu orice! :D
natalya:
M-am inscris din prima la aceasta actiune. Merg pentru prima data in Delta, visez de mult sa ajung acolo. Locatia arata super, o balaceala seara in piscina dupa o zi de hoinarit... immm... ce poate fi mai relaxant. Si asa oameni faini! Si cu asa un "admin" dedicat, totul f.bine organizat, ce poti sa-ti mai doresti? Abia astept sa va cunosc!
mariana04:
Si eu sunt la fel ca tine Natalya, prima data in Delta si tot prima data cu SC. Incerc pe cat posibil sa nu mai visez cu ochii deschisi, dar tot ma trezesc cu gandurile pe acolo. Asa ca nu esti singura. Oricum sunt tot mai nerabdatoare sa cunosc locurile si pe voi toti.
admin:
Am sa ma intorc in tara cand vor mai fi doar doua zile...asa ca va trebui sa recapitulam.
Plecarea celor doua microbuze:
Transportul de la Bucuresti in Delta este inclus in tarif. Microbuzul pleaca de la AGIP Pacii, ora 9.00. Numarul: AG 40 MYO
Soferul: Lazar Gheorghe 0721 513722
Microbuzul are 18 locuri, iar lista de inscriere este:
1. Otiliamano - eventual inlocuitor?
2. Danna n.
3. Lia N. -Iasi
4. Mihaela L.
5. Ana Maria C.
6. Ingrid Gabriela C.
7. H. Mariana
8. Ana Maria T.
9. A Codrin
10. Simona V
11. Gabi A
12. Elena D
13. Cristina C
14. Alexandru Maria Daniela
15. Bucur Jenica
16. B.Paraschiva
17. Lia Voinea
18. T Aurelia
Locurile sunt integral ocupate in acest moment.
Asa cum am explicat transportul de la Bucuresti la Dunavat este inclus, iar de la Sibiu - Bucuresti vom imparti pretul pe motorina consumata intre cei care mergem cu acesta (cca 550 RON).
Plecarea din Sibiu: 4.30, Hotel IBIS. Telefonul meu: 0745106501
Pana cum sunt inscrisi la microbuzul Sibiu - Bucuresti si in continuare Bucuresti - Dunavat
1. Daniela B - din Sibiu
2. Adela V. - din Bucuresti
3. Alexandra S. - din Bucuresti
4. Maria M. - din Bucuresti
5.Maria S - din Pitesti
6.Alin Stanciu - din Pitesti
7. Cindea Gigi - din Sibiu
8. Gabi B din Sibiu
Pt microbuzul de Sibiu nu mai sunt locuri.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă