Autor Subiect: In Rezervatia Muntilor Retezat 27 iunie – 30 iunie 2013  (Citit de 36350 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: In Rezervatia Muntilor Retezat 27 iunie – 30 iunie 2013
« Răspuns #45 : Marți, 04 Iunie 2013, 09:19 »
Am sunat pe toata lumea. O parte dintre voi nu mi-ati raspuns, probabil o sa-mi vedeti numarul, 0745106501. Am rugamintea ca in cursul zilei de azi sa ma contactati telefonic si sa-mi comunicati cu ce veniti.

Offline Ana Maria

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Collect moments, not things!
« Răspuns #46 : Marți, 04 Iunie 2013, 09:58 »
Buna dimineata tuturor!

Confirm si aici optiunea mea pentru transportul cu microbuzul, din Bucuresti. De abia astept sa ne vedeeeeem!  :thumbup:

O zi faina si soarele sa va zambeasca!  ;)
Ana

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #47 : Marți, 04 Iunie 2013, 18:14 »
Lista cu participantii la actiunea din Retezat si optiunile lor de transport pana la Rau de Mori:

1   M Mihaela   Braila   cu masina proprie
2   C Maria   Onesti   cu masina proprie
3   B Marin   Vilcea   cu masina proprie
4   C Claudiu   Cluj   cu masina proprie
5   A Cristina   Bucuresti   microbuz
6   B Cristina   Bucuresti   microbuz
7   M Crina   Bucuresti   microbuz
8   S Camelia   Bucuresti   ?
9   N Mariana   Voluntari   masina proprie
10   I Florin   Bucuresti   microbuz
11   B  Sorin   Hunedoara   microbuz Hateg
12   B Cristian    Craiova   microbuz Valcea
13   S Carmen   Bacau   ?
14   Adina B   Bacau   ?
15   C Cristina   Cluj   masina personala
16   S Roxana   Bucuresti   microbuz
17   D Elena   Oltenita   direct din Apuseni, retur cu microbuzul
18   nepoata lui Lili   Bucuresti   microbuz
19   P Lotica   Pitesti   ?
20   A Elena   Bucuresti   ?
21   I Carmen (prietena Lotica) ?   
22   T Ana Maria   Bucuresti   microbuzul
23   F Adela   Bucuresti   microbuzul
24   Dana N   Bucuresti   microbuzul
25   M Raluca Andrada   Timisoara   microbuz din Bucuresti
26   Gigi   Sibiu       microbuz Sibiu

In mare parte am raspunsurile voastre, le astept insa, pana plec in Portugalia si a celorlalti.

Dupa cum vedeti si eu am sa vin tot cu acest microbuz, urmand ca pe traseu sa mai facem asa cum spuneam in prezentarea actiunii, inca 3 obiective: Biserica de la Densus, Sarmizegetuza Ulpia si Biserica Colti

Offline liliana m

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #48 : Miercuri, 05 Iunie 2013, 12:21 »
buna, m-am inscris si am achitat, vin din Bucuresti cu acel microbuz...
Liliana  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #49 : Joi, 06 Iunie 2013, 08:57 »
Microbuzul din Bucuresti urmeaza sa plece la ora 7.00 dimineata, deci intalnirea la microbuz, statia AGIP Pacii, de pe Iuliu Maniu, la ora 6.30. Are numarul AG 71 DTA, sofer va fi cel mai probabil tot Timofte 0722 385.648. Pentru cei de pe traseu, am sa anunt cand ma intorc si orele aproximative si locurile de intalnire

Repet ce am scris la Apuseni dar accentuat aici din cauza traseelor:

Echipamentul in Retezat in special, este absolut necesar. Cu parere de rau, dar sper, cu intelegerea deciziei mele, ca pentru traseele acelea lungi, la un numar mare de participanti, nu-mi pot permite sa iau persoane in incaltaminte necorespunzatoare. Daca nu aveti ghete pt munte (sau trekking), pelerina de ploaie, rucsac mic in care sa puteti pune o apa si un sandvici, un tricou de schimb, va trebui sa ramaneti la cabana.
Microbuzul va avea remorca, deci loc suficient de bagaje. Veniti pregatiti de munte: haine mai grosute pt seara, pelerine de ploaie, ghete de munte si unele de schimb, daca aveti, in caz ca va ploua. Traseele nu sunt grele, dar oricum peste medie. Mergem pe piatra,  se urca, se coboara, sunt trasee lungi. Nu exista posibilitate de intoarcere, nu are cine sa va insoteasca, fara sa fie afectata grav toata drumetia celorlalti. O intoarcere a mea la baza inseamna cel putin 2-3 ore pierdute, indiferent cat as grabi eu pasul. Deci evaluati-va conditia fizica si fiti responsabili fata de ceilalti. Nimanui nu-i place sa astepte minute in sir, sau sa faca incontinuu pauze pt a astepta pe cineva. Asa ca acolo imi spuneti, din prima zi va rog, dupa prima portiune, puteti sau nu sa faceti fata traseului. Daca nu, mai bine ramaneti in zona pensiunii, la o plimbare prin jur, decat sa tineti in loc tot grupul.
Scriu asta pt ca am avut deja destule experiente de genul acesta.

Inca ceva, dar am sa va repet acolo. Grupul trebuie sa stea compact. Daca credeti ca nu va puteti regla pasul cu ceilalti si vreti sa accelerati, sau nu va puteti incadra in grup, imi spuneti si am sa va dau detaliile de traseu, pt a merge solitar. In situatia respectiva nu mai am nici o responsabilitate fata de persoana desprinsa din grup, este pe cont propriu in acel caz.

Tonul meu poate pare un pic mai rigid si mai direct, dar credeti-ma astfel de lucruri serioase si importante trebuie comunicate in acest fel. Deci nu este vorba de fixisme, sau suparari sau altceva, ma gandesc doar la grup si la sanatatea fiecaruia. Daca ma ascultati toata lumea va fi multumita.  :) OK?

Eu am sa fiu plecat in Portugalia in zilele urmatoare, ma intorc direct pt Apuseni, apoi actiunea asta se leaga si ea cu o zi diferenta. Deci nu mai am cum sa interactionez cu voi pe forum. Am sa citesc la intoarcere, in limita timpului disponibil, dar evident ca nu o sa pot cuprinde tot....

Offline Ana Maria

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Collect moments, not things!
« Răspuns #50 : Joi, 06 Iunie 2013, 22:06 »
Seara buna!

Am gasit un articol interesant si care ar putea fi util, despre tehnici de mers pe munte: http://www.carpati.org/articol/tehnici_de_mers/1135/  ;)
... Sau poate ne luam niste bocanci din ceia de stiu sa mearga singuri!  :giggle:  ;)

Offline Sherban

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
  • Just do it!
« Răspuns #51 : Vineri, 07 Iunie 2013, 22:08 »
Sustin si subscriu spuselor lui Gigi. Parerea mea este ca cine a mai avut experiente cu muntele intelege cat de normalel si obligatorii sunt aceste conditii...mai problematic cu cei care nu au asa ceva dar subestimeaza gravitatea situatiilor care pot aparea pe un traseu.
Everything changes..

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #52 : Vineri, 07 Iunie 2013, 22:15 »
Seara buna!

Am gasit un articol interesant si care ar putea fi util, despre tehnici de mers pe munte: http://www.carpati.org/articol/tehnici_de_mers/1135/  ;)
... Sau poate ne luam niste bocanci din ceia de stiu sa mearga singuri!  :giggle:  ;)

Până învață bocancii să meargă singuri, articolul ăsta e foarte bun!  :applause:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Celyanaa

• Vizitator
« Răspuns #53 : Joi, 13 Iunie 2013, 09:43 »
Daca se mai poate un loc si pentru mine! As fi fericita sa pot merge cu voi!  :help:

Celyanaa

• Vizitator
« Răspuns #54 : Vineri, 14 Iunie 2013, 08:06 »
 :thumbup: ma bucur tare mult ca s-a rezolvat! Ce dor imi era de de munte, natura, aer curat ......   *|*

Celyanaa

• Vizitator
« Răspuns #55 : Marți, 18 Iunie 2013, 12:46 »
 :-\ Astept si eu o confirmare, e totul in regula, da? Ne vedem la microbuz, 6,30 la Agip! ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #56 : Marți, 18 Iunie 2013, 16:52 »
Da, inca n-am ajuns eu la topicul acesta, dar Samiza mi-a confirmat o nou sosita pe ultima ...suta! Bine ai venit!  :flori: Da, intalnirea este la AGIP. Ne intalnim la Sibiu, de unde urc eu...

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #57 : Marți, 18 Iunie 2013, 18:14 »
Ce rau imi pare ca nu pot veni si eu... :'(

Offline aurel s

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #58 : Miercuri, 19 Iunie 2013, 11:27 »
Buna ziua!

având confirmarea d-nei Samiza că am "prins" lotul Retezat, doresc să știu dacă mai este un loc disponibil pentru microbuzul de Bucuresti, cu urcare din Rm. Valcea ?

Cu mulțumiri,
Aurel S

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #59 : Miercuri, 19 Iunie 2013, 14:28 »
Ce rau imi pare ca nu pot veni si eu... :'(
lasa Mimi, ca mergem la anul  :)