Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (12/41) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: CristianT din Sâmbătă, 15 Iunie 2013, 11:31 ---Salut,
Eu sunt Cristian si e prima excursie la care particip. Vreau sa stiu care e situatia inscrierilor avind in vedere ca s-a achitat avansul deci cam stiti pe cine contati.
Numai bine la toata lumea,
Cristian.

--- Terminare citat ---
Salut Cristian,
Deci vom fi participanti la aceasta excursie!
Dupa cate stiam de acum o luna, locurile nu-s ocupate, dar poate intre timp s-au mai schimbat datele problemei.
Daca vrei amanunte, uitata-te la 'actiuni incheiate'-Adriatica 2012 pe forum, asta ca sa-ti faci o impresie generala.
Mai participa o prietena de a mea din Botosani-Niculina, Cory-din Bucuresti, Ludmila din Suceava..cele pe care le stiu eu.
Este a treia actiune SinglesCamp la care particip, dar prima in strainatate.Cu Gigi Candea oricum este bine oriunde ne-am duce, cel putin asta e impresia mea.Iar participantii intotdeauna au fost nemaipomeniti, drept pentru care sunt sigura ca si acum va fi la fel.
Daca vrei neaparat sa afli amanunte(cati sunt inscrisi, etc) da-i un telefon Samizei la agentie(nr. tel. e indicat pe site).
Forumul incepe sa 'se aglomereze' pe topic(asta am constatat uitandu-ma la Adriatica de anul trecut) cam cu zece zile inainte de plecare(Gigi va puneaici cu  sa ne imbracam, ce sa luam la noi, alte instructiuni).Eu am postat mai demult aici o intebare: fiind din Moldova, era bine de stiut cam care-cum sunt din Moldova pentru eventualul transport.
Tu de unde esti? :)
Oricum, va fi distractie maxima  *|*

ella:

--- Citat din: mihaela1961 din Duminică, 16 Iunie 2013, 11:56 ---Cu Gigi Candea oricum este bine oriunde ne-am duce, cel putin asta e impresia mea.Iar participantii intotdeauna au fost nemaipomeniti,

--- Terminare citat ---
De acord cu tine!

admin:
Va multumesc de incredere, apreciere si ...incurajarea celor nou inscrisi!  :worship:

In ceea ce priveste lista de inscriere si detaliile: asa cum a raspuns Mihaela, nu postez liste intermediare, decat cele finale. Atunci am siguranta ca ceea ce comunic este fara modificari ulterioare... Detaliile, la fel, vi le transmit pe forum cand ne apropiem de eveniment. Intr-un timp suficient pt pregatirea unor lucruri pe care vi le sfatuiesc si indic ca necesare.

Nu stiu in acest moment stadiul inscrierilor la aceasta excursie. Am extins-o ca numar de locuri, acum vreo 3 saptamani, pt ca erau solicitari suplimentare. Dupa cate am inteles Samiza tine deschise rezervarile pana la 14-15 persoane. Cand am plecat erau in jur de 11 platitori.

Cei care doresc sa-si comunice participarea, o pot face aici pe topicul deschis special, eu am tot explicat cat de important este ca oamenii sa se cunoasca si macar virtual inainte de a ajunge la destinatie... Am invitat lumea sa se prezinte, pt ca ceilalti sa stie cu cine pleaca. O astfel de posibilitate este unica in turismul romanesc .... :)

mihaela1961:
Bine ai sosit Gigi!  :applause: :applause: :applause: :applause:

admin:
Bine v-am gasit! Gata atmosfera de Adriatica? Hai ca numai maine nu-i poimaine si  *|* :dance: :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă