Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (2/41) > >>

admin:
Da, asa cum comunicasem la "News" inca nu am definitivat programul a 4 excursii: Praga, Austria, Tara Luanei si Apusenii si pana nu vad totul clar nu lansez nici calendarul, nici formularul de inscriere. In cateva zile va fi gata tot si atunci vor putea incepe inscrierile la toate excursiile.

Deci Ludmila, o sa ne vedem din nou, acum in Adriatica!  :yeah:

Cory:
M-am inscris si eu pentru excursia din Adriatica, imi doresc sa ajung si in Croatia de mai multi ani ( mai exact de prin facultate, de cand o colega aflata acolo imi tot trimitea poze) intre timp m-am mai documentat , si  mi se pare o tara superba, asa ca sper ca anul acesta sa ajung si pe acolo alaturi de voi.

admin:
Croatia este o tara completa dpdv turistic. Are zone istorice Dubrovnicul fiind considerat de cei mai multi in top 10 obiective de acest gen, are parcuri naturale impresionante, are o mare cum in foarte putine locuri din Europa gasesti, are insule minunate, are o bucatarie traditionala de care te indragostesti imediat. Are si palmieri care dau locurilor acelea un aer exotic, are uleiul de masline (un foarte mare bucatar imi spunea ca cel produs in gospodariile din Krk este cel mai bun calitativ din lume), are sosele impecabile, are servicii, are ...cam tot. N-am auzit inca pe nimeni sa se fi intors din Croatia dezamagit, iar cei mai multi sunt superincantati de ceea ce vad.

Slovenia este o tara mai putin cunoscuta de romani. In ultimii 5-6 ani romanii au prins gustul acestei tari si pentru ca este foarte usor de vizitat (are o retea de autostrazi foarte bine pusa la punct si nu este mare ca intindere), multi turisti traditionali pt Italia si Croatia ajung in drumul lor sa o parcurga. Din punctul meu de vedere, perla acestei tari este Lacul Bled. Este locul care pe mine personal m-a incantat cel mai mult din ce am vazut pana acum. Este un amestec rafinat de natura, istorie si turism civilizat, o zona cu adevarat minunata.

Mari_a:
Bled… Este de vis locul ala! Citind, mi-am amintit de un DVD cu poze pe care l-am primit de la una dintre fete mai tarziu, prin toamna, cand am reusit sa ne intalnim… A facut niste poze super si din cand in cand le mai rasfoiesc…

otiliamano:
superbe ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă