Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (39/41) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: liliana m din Luni, 26 August 2013, 10:34 ---Adda, frumoasa prezentare !  Imi faci deja  pofta pentru anul viitor   :)  incep lista de vacante  :dance:

--- Terminare citat ---
Intentia e laudabila,crede-ma e minunat oriunde te-ai duce cu Singlescamp! :) :) :flori: :flori:

s_cristina:
Am trimis acum pozele facute de mine. Sper ca nu am omis pe nimeni. A fost foarte frumos. Sper sa ne revedem candva. :kissing: pe toti. :flori:

Gabi sb:
Rasfoind pozele primite de la Gigi, si mie mi s-a facut dor de Adriatica si de voi toti.  :giggle:
Sper ca in weekend sa apuc sa descarc si pozele facute de mine si sa vi le trimit.

Gabi sb:
Multumesc Cristina, eu am primit pozele. Maine le voi "rasfoi". :)

ludmila:
Salutari tuturor!  :yeah:  Am primit pozele trimise, multumesc din suflet ca nu m-ati uitat!  :flori:  Eu, deja .... va duc dorul! Va multumesc tuturor si fiecaruia in parte pentru minunatele clipe petrecute impreuna!Iertare daca am"sarit calul".... uneori!. :worthy:, daca am suparat pe cineva! Ma bucur ca v-am cunoscut, sunteti minunati, a fost o onoare pentru mine sa va cunosc, sa calatoresc alaturi de voi, sa ne distram! A fost o vacanta minunata! Si asta datorita voua si datorita lui Gigi....Multumesc pe aceasta cale Gigi!  :worship: Am sa va trimit si eu poze cat de curand, va pup si va iubesc :kissing:! 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă