Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (36/41) > >>

admin:
Sa nu va indoiti de vreme... ;) Sunteti cu mine.... ;) Heeeei, inca putin si ne urnim... :thumbup:
Sper ca dimineata sa nu avem intarzieri si ceva care sa ne tina pe drum. Daca totul e ok, cam pe vremea asta suntem acolo, ne pregatim de coborat la piscina!!! :dance: :yeah: *|*

adda:
Eu am aruncat un ochi la prognoza si arata bineeee :thumbup:
Ne vedem maine la 9 in Sibiu. :dance:

admin:
Suntem dupa 5 zile de vacanta... :dance: Ne-am balacit la Aquapolis Szeged, am batut potecile Parcului National Plitvice, am vizitat apoi Venetia, Padova si Verona.  :) Un grup extraordinar, trebuie sa le multumesc pt ca ma simt ca in vacanta. Toata placerea sa insotesti si sa ghidezi in calatorie un astfel de grup.  :kissing:

adda:
Salutare la toata lumea!!!! :kissing:

Sibiul a ajuns primul acasa, ceilalti inca sunt pe drum. Nici nu stiu daca sa ma bucur  :-\ pt ca nu-mi venea sa mai vin acasa, dar tot ce e frumos se termina repede, asa ca o sa incerc sa revin cu picioarele pe pamant  ::)

A fost frumos, foarte frumos, la ora asta inca nu sunt in stare sa scriu impresii, dar grupul a fost excelent si ne-am simtit bine.

lucian75:
bine ai revenit adda...da stai asa,ce s-a intamplat cu eEduard ca nu l-am mai vazut de ceva vreme pe aici...cred ca a plecat sa te caute ca striga dupa tine pe aici acum cateva zile :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă