Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (35/41) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: admin din Luni, 12 August 2013, 09:04 ---Numarul microbuzului este: B 184 NEW

--- Terminare citat ---
Receptionat nr. microbuz, dar ar fi indicat si nr. celular sofer care ne ia de la Bucur Obor.
Multumesc anticipat pt. informatie

admin:
Da, se numeste Tudorache Marius. Are numarul tau de telefon Mihaela, pt a afla unde sunteti. Oricum si eu am sa fiu trezit atunci, pt ca este important ca imbarcarea sa se faca la timp. Atentie la trezire pt ca nu se poate astepta, programul de ore de condus a soferului este la limita. Prima oprire va fi la Sibiu, de 45 de minute, apoi la Arad la iesirea din tara. Deci rugaminte: sandviciuri si apa la voi, pt ca nu o sa poata opri pt masa. Asta in prima zi, apoi programul de condus este normal, cu pauze la 2 ore.

Numarul lui de telefon: 004 0751178774

mihaela1961:
Multumesc Gigi, intotdeauna preocupat de fiecare detaliu care trebuie pus la punct  :)
Uitasem eu, dar nr. soferului il aveam, probabil de cand am vb amandoi la telefon.
p.s. indraznesc sa intreb:de ceva muzica pe CD pt. midibus, avem sanse? :)
Desigur, eu glumeam cand spuneam de topaiala, dar pentru antren ar fi cred bine binevenita..sa zicem un soi de 'incalzire'
 *|* *|* *|* *|*

admin:
Da, am sa aduc si eu ceva muzica, sa vad si ce filme mai am. Este posibil si stick, nu doar CD. Soferul a spus ca are si cateva filme, dar daca aveti ceva, chiar documentare despre zonele prin care trecem ar fi perfect. Eu nu mai prea am timp de muzica si filme, mai am de pregatit si pt Sibiel cate ceva.... :-\

Gabi sb:
Servus wonderland,
Eu chiar sper sa ne revedem pe bune, in viitorul apropiat. Multumim pentru urari. Si eu sunt optimista in privinta vremii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă