Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Adriatica (circuit si plaja) Slovenia Croatia Italia 13 24 august 2013
Geta D:
--- Citat din: mihaela1961 din Sâmbătă, 10 August 2013, 17:53 ---Nu stiam, da' batem din palme, cantam 'gasca mea',solutii da moment gasim!
A, sa nu uit!
Mi-am luat si pernuta pentru midibus :)
--- Terminare citat ---
:applause:
Si eu am avut la Cheile Nerei si mi-a prins foarte bine. Dar cred ca si caraghioasa cu pernuta cand in brate, cand sub cap, cand abandonata pe scaun ;D.
mihaela1961:
--- Citat din: Geta D din Sâmbătă, 10 August 2013, 18:20 --- :applause:
Si eu am avut la Cheile Nerei si mi-a prins foarte bine. Dar cred ca si caraghioasa cu pernuta cand in brate, cand sub cap, cand abandonata pe scaun ;D.
--- Terminare citat ---
Io stiu ca tre sa avem pernuta, altfel riscam sa-l transformam pe cel de langa noi in pernuta, nu din rea vointa, da 'ne sprijinim pe aproapele'..la bine si la greu, inclusiv cand facem nani! ::) ::)
p.s. off topic:Getuto, iesi te rog din pasa asta prosta...intotdeauna exista si jumatatea plina a paharului...nu e somajul cel mai dramatic lucru pe lumea asta...iti tin pumnii O0 O0
adda:
Eu nu am pernuta, dar nu prea dorm eu pe drum, poate doar cand calatorim noaptea, chiar si atunci foarte putin. Imi place sa vad pe unde merg. :D
mihaela1961:
--- Citat din: adda din Sâmbătă, 10 August 2013, 22:29 --- Imi place sa vad pe unde merg. :D
--- Terminare citat ---
M-am prins:nu-ti iei pernuta, dar ti-ai cumparat o casca de lampas(din aia care are lampa) :smitten: :applause: :applause: :applause:
Mari_a:
... si ceva haine mai groase (un pantalon lung, un pulover, o jacheta cum zicea mihaela) pentru Postojina... Cand veti intra (in viteza, cu trenuletul) de la 30 si ceva de grade afara la 8-10 grade in pestera... brrrrrrrr!
Ma simt de parca v-ati duce in vizita la mine si eu nu sunt acasa... Vacanta placuta va doresc! :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă